eski sevgilimi unutsam da bana yaptıklarını unutamıyorum?

bu yüzden sürekli onun pişman olmasını istiyorum. güzelleşir gününü göstermek istiyorum. kendime çok kızıyorum daha önce bitiremediğim için. başkalarına davranışlarıyla kıyaslıyorum. kendimde suç buluyorum. başkaları geçmiş ilişkilerini bu kadar düşünmezken ben özsaygımı kaybetmiş durumdayım.

1. Başkaları siz nasıl unutuyorsunuz?

20 ağustos 2020 01:20

2. Suslu aci cekerek unutmustum. 1 yilda falan. Ama sonra Allahin isi ya 3 sene sonra evlilik teklifiyle geldi.

20 ağustos 2020 01:24

3. Kalitesiz bir erkek, her zaman kalitesizdir. Bir kişiye saygısızlık yapan, diğerine de yapacaktır. Sen başkasına iyi davrandığını görüyorsundur ama o sadece dışarıdan görünen portredir. Eninde sonunda kendi yüzünü ortaya çıkaracaktır. Erkek eğer kalitesiz bir erkekse bittiğinde onun pişman olmasını istememelisin. Çünkü sen böyle bir erkeğe layık değilsin. Kimse böyle bir erkeği değiştiremez ve değiştirmeye çalışarak kendini heba etmemeli. Önüne bakıp düzgün erkeklerle muhatap olmalısın sadece.

20 ağustos 2020 01:26

4. Süslü sen ben misin ya ? Uzun iliskim aldatılarak berbat bir şekilde bitti paylaştığı fotoğraflarda kıza asık gibi bana yapmadığı çoğu şeyi ona yapıyor gibi görünüyor ben bunları haketmedim mi bunlara layık değil miydim diyorum ama aşırı saçma gerçekten rezil insan rezildir kime nasıl davrandığı önemsiz anonim 3 eline sağlık 🙏🏻

20 ağustos 2020 01:29

5. Ben de gelse onu kabul etmeyeceğim tabii ki asla hem de ama gelmesini istiyorum ama gelmeyeceğini de biliyorum. Başkasına döndü ama ona aşıktı bana değildi. Bir de durum onun kalitesizliğinden ziyade beni sevmemesiydi. Kendimi affedememin de sebeplerinden biri bu. Kendime saygım da azaldı.

20 ağustos 2020 01:35

6. Çok düzgün biriydi mi ki seni sevmediği halde seninle sevgiliydi o zaman? O kızı da gerçekten sevdiğini bilemezsin onunla da sevmediği halde beraber olabilir. Böyle biri zaten kimseyi sevemeyen biridir ve kalitesizdir. Kendini suçlayacak hiçbir şey yok burada, sen değerlisin.

20 ağustos 2020 01:37

7. Geri donuyorlar ama sen unutunca. Bu hic sasmaz. Doga kanunudur bu shshs

20 ağustos 2020 01:38

8. Sevdiğini söylüyordu ama davranışları tam tersini söylüyordu. Eski sevgilisini ise zamanında çok sevdiğine eminim. Ama artık takıntı olmuştu. Çok zor atlattığını biliyorum. Ara ara hala düşündüğünü de hissediyorum.

20 ağustos 2020 01:40

9. Herkes dönmüyor anon 2, onun da dönmeyeceğine eminim. Pişman olsa bile yazmaz.

20 ağustos 2020 01:41

10. Sen bana geri doneni gorseydin herkes doner derdin. Kiii donuyolar yillar sonra.

20 ağustos 2020 01:42