1. sevse aldatır mıydı, ciddi dediğiniz ilişkide hem de... sevse kafandan uydurma der miydi boyle bir iddia karsisinda? sevseydi aldattigi halde siz adim atinca bosa cabalama gibi artist artist seyler soyler miydi? aldatmissa bile ne kadar degistigini duzeldigini size gostermek yerine durup durup 5 aydan sonra yavsak yavsak mesaj mi atardi? size bunlar seven insanin hareketi gibi mi gorunuyor? aynen dediginiz gibi toksik şizo egoist erkek hareketleri bunlar.
- süslü
#soru
#süslü
- linki kopyala
- şikayet et
eski sevgilimin şizofren halleri?
merhaba susluler 2 yıllık ciddi bir ilişkim oldu ama çok güvensizdim en sonunda bir kere arkadaşimla denemiştim bu kişiyi ve kiza resmen yürüdüğü için bir süre içime atıp terkettim bana kafandan uydurma dedi (manipuleye bak..) sonra tekrar yazdim vicdanim el vermedi, yanlis anliyorumdur belki diye o da sen bitti dediğin an bitti boşa çabalama dedi şimdi ayrılalı 5 ay oldu tekrar ortam arkadaşlar vasıtasıyla bana yanaşmaya calisiyor instagramdan hesap acip yaziyor numarami ariyor sevdiği için yapıyor olamaz herhalde boşta kaldiği için mi? ben ağlarken umurunda olmamişti çünkü zamanında.
cevapla
anonim