eski sevgilimin benimle aldattığı eski sevgilisi hala profilime bakıyor?

eski sevgilimle 3 yıllık ilişkimiz vardı 1 yıl ayrıydık sonra başka biriyle sevgili oldu zaten bitmiştik çoktan. aldatmak sayılır mı bilmiyorum kızlayken bana yazdı hala seni seviyorum unutamıyorum vs gibi sevgilisi olduğunu bilmiyordum zaten sonra kendisi anlattı bana hayatımda biri var onu üzmek istemiyorum artık söyleyeceğim hala seni seviyorum vs gibi.ben durumun yanlış olduğunu arkadaştan öte bir şey olmayacağımızı sevgilisi varsa devam etmesi gerektiğini söyledim her neyse.olaylar başladığında kızın yanındaymış öncesinde bana bunları dediği için buluştuktan sonrada onları dediğini kabul edip sonra ben bu kızla denemek istiyorum diyince şok oldum hala seni seviyorum vs diyodu ben bunu duyunca zaten kızın adını vs öğrenip instadan attım mesajları.kızla konuştuk tabii kız şok oldu vs neyse kız bu sefer instadan sürekli bana bakmaya başladı ayrılmışlardı zaten direkt.neyse aradan zaman geçti eski sevgilimle tesadüfen karşılaştık özür vs diledi derdini anlattı baya konuştuk. bende arkadaş olarak bende yerin büyük dedim babam öldüğünde çok destek olmuştu çünkü her neyse.istesemde bu yaşananlardan dolayı yakın olamayacağımı söyledim. instadan takipledi beni hergün yazıyorda geçiştiriyorum bazen üzgünüm olduğumda da dertleşiyorum yalan değil. fotoğraflarımı vs beğeniyor bu kızda o günden beri daha çok profilime giriyor ve anlamadığım kısım erkek arkadaşıda var anlıyorum.profilimi gizlediğinde de bana başka uygulamalardan baktığını hissediyorum sizce bu durum normal mi ben mi paranyoklaştım?

1. Kizin kafasinda onu sevgilisinden ayirip cocugu kafalayan birisin su an buyuk ihtimalle ne yaptiginizi merak ediyordur ve ondan bakiyordur.

9 ağustos 2021 14:15

2. kızla konuşup dert ortağı olmuşsunuz bir yerde. o noktadan sonra sizi arkadaş olarak görmüş ve sizin de böyle düşündüğünüzü düşünüyor olabilir. ben rahatsız olmazdım açıkçası. öküz ölmüş ortaklık bitmiş sonuçta. baksa ne olur bakmasa ne olur?

9 ağustos 2021 14:16

3. adınız üstte kalmıştır baktığı başka kimse yoktur arada uğruyordur gördükçe. en azından ben öyle bakıyorum birilerine. siz profilinize baktığını nereden anlıyorsunuz? böyle bir olay mı var

9 ağustos 2021 14:35

4. Ben olsam o kizla eklesip bu yarrak kafayi bloklardim.

Kiz buyuk ihtimal travma yasadigi icin acaba birlikteler mi diye dusunuyor.

Bir de Bu adam zamaninda sevgilinizmis tabii ki zor zamanda yaninizda olacakti. Niye bu kadar minnet duyup kredi veriyorsunuz anlamadim ben. Sevgililik zaten boyle bi sey cunku... bi de hala muhattap oluyorsunuz yani ss gerek yok ezilip buzulmeye bence.

9 ağustos 2021 15:00

5. profiline girdigini nerden biliyorsunuz? storyleri filan mi izliyor. baska uygulamalardan takip ettigini nasil "hissedebiliyorsunuz"?

ben sizi hic iyi niyetli bulmadim. cocuk o kizlayken size yaziyor, hayatinda biri oldugunu da soyluyor, siz reddediyorsunuz, sevgilinle devam et diyorsunuz ama konusmaya-dertlesmeye devam ediyorsunuz. yani onunla birlikteyken size seni seviyorum demesinde, konusmanizda sikinti yok. kizin aldatilmasina goz yumuyorsunuz.

adam ne zaman sizi kesip ben o kizla devam edecegim dediginde koşa koşa kiza yetistiriyorsunuz beni seviyor bu adam diye. ee neden o kadar zaman soylemediniz? istiyordunuz ki onu sizinle aldatsin, ilgisi ona kayinca cekemediniz. bunun karmasi cikar kusura bakmayin.

9 ağustos 2021 15:16