(eski) sevgilimin hayatında biri olup olmadığını nasıl öğrenirim?

merhaba, 2 gün önce bir ayrılık yaşadım. uzun süreli bir ilişki değildi daha 2 aylıktı fakat duygusal boşluğun da etkisiyle bağlanmış bulundum... neyse son 2 haftadır kendisi tuhaflaşmıştı. görüldü atmaya başlamalar, ben mesaj atmama rağmen benim mesajıma bakmayıp başkasıyla konuşmalar. sorduğumda iş gruplarından yazıyorlar diyordu fakat 1 buçuk aydır yazmayan grup son günlerde mi yazmaya başladı bilmiyorum. en son 2 gün önce bir olay yaşadık dün sabah kısa bir ayrılık mesajı attım ona da görüldü attı bir daha ses çıkarmadı. ama bakıyorum sürekli çevrimiçi süslüler. şimdi 2 aylık ilişkinin de ne acısı olacak der misiniz bilmiyorum ama oluyor ya. sürekli aklımı kurcalıyor bu durum. yani bu 2 aylık süre içinde aldatıldım mı merak ediyorum. nasıl öğreneceğim? veya siz bu anlattıklarımdan nasıl bir sonuç çıkarıyorsunuz? adamın hayatında başkası var diyebilir miyiz?  bu arada şu detayı da vereyim, kendisi işten biraz geç(8-9 gibi) çıkan biriydi sonrasında direkt eve gidiyordu. facetime arıyordu yani biriyle de buluşmuyordu ama dediğim gibi hep whatsappta çevrimiçi... bir de ayrılık mesajıma görüldü attıktan sonra asla hiçbir ses çıkarmayıp ortadan kaybolması aklımı kurcalıyor. nasıl öğreneceğim süslüler?

1. Öğrenmemeniz daha iyi değil mi süslü? Varsa ne olacak, neden acı arıyorsunuz ki?

9 eylül 2020 16:18

2. Çok haklısınız a1 süslüm ama bilmiyorum. Eğer böyle bir şey varsa beni kandırdığını sanmasını istemiyorum sanırım.

9 eylül 2020 16:20

3. Süslü benzer bir duruma şahit oldum. Çok yakın olduğum erkek arkadaşım (normal arkadaş) başka bir kızla konuşmaya başladıktan sonra benzer durumlarla sevgilisinden ayrıldı. Mesajına felan görüldü atıyormuş. Neden cevap vermiyorsun ayıp değil mi diye sorduğumda cevap versem olay büyüyecek en azından ben bir şey yapmazsam o da bir süre sonra susar demişti. Eski sevgilisiyle de 4 aylık felan sevgiliydiler. Belki dediğiniz gibi ilişkisi vardır belki de yoktur. A1 e katılıyorum bilmeseniz daha iyi. Her şeyi geçtim ayrılık mesajına bile tenezül edip mesaj atmayan adama daha ömrünüzü harcamayın derim.

9 eylül 2020 16:27

4. Halbuki doğru düzgün ayrılmak istiyorum deseler ne güzel olur. Böyle oyunlar çok ucuz...

Normal bir ayrılık yaşasaydım bu kadar kötü hissetmezdim fakat o kadar çirkin oyunlara maruz kaldım ki maalesef bu durum beni çok üzüyor. Teşekkür ederim cevaplarınız için 🙏🏼 Dediğiniz gibi En iyisi bilmemek..

9 eylül 2020 16:31

5. bence uygulamadan,sosyal medyadan falan tanistiniz ve bu kisi o uygulamayi kullanmaya ya da baskalariyla yazismaya devam ediyor.

9 eylül 2020 16:31

6. Benimde başıma geldi çok fazla dediğim gibi arkadaşlarımda yapıyor. Erkekler genelde sebepsiz ortadan kaybolup birileriyle takılırken elinin altındakini de kaybetmek istemediği için böyle oyunlara maruz kalıyorlar. Hani o giderse kalana bir yalan uydururum hesabı. Şimdi sadece erkekler değil hemcinslerimiz de yapıyor. Keşke insanlar hayatı zorlaştırmadan açıkca ne istediklerini veya istemediklerini söyleseler de böyle basit oyunlara gerek kalmasa. Bu arada bunu yapan arkadaşımda 35 yaşında çocuk veya ergen değil :)

9 eylül 2020 16:34

7. Yok a5 kendisi sosyal medya kullanmıyor, bir uygulamadan da tanışmadık.

35 yaşındaki adam.. hiç şaşırmıyorum. Erkek arkadaşım da 30 yaşında. Yaşla bir ilgisi yok bu tamamen karakter meselesi maalesef süslü. Yedisinde neyse yetmişinde de aynı olur lafı bunun için var gibi.

9 eylül 2020 16:37

8. Al işte. 30 yaşına gelmiş nasıl davranması gerektiğini öğrenememiş. Hiç üzülmeyin. Çivi çiviyi söker gidin başkalarıyla buluşun takılın sosyal medyası olmayan adam bende bir tık şüphe uyandırıyor valla bu arada aman diyim :)

9 eylül 2020 16:39

9. Sosyal medya kullanmayan adamı o kadar övdüler meğer onlar daha kötüymüş. Kullananlar bir şekilde belli ediyor takip edip falan bunlarda o da yok haha :)

9 eylül 2020 16:41

10. Ay evet. Belki de var ama siz bilmiyorsunuz. Neler neler çıkıyor ya. Sosyal medyası olmayandansa olanı tercih ederim. En azından ne haltlar yediği ortada :d

9 eylül 2020 16:42