eski sevgilimin yeni sevgilisi beni instagramdan engellemiş?

5 sene beraberdik bu kızla aldatıldım şu an 6. ayları falan her neyse, bu şerefsiz beni ayrılmamızdan beri postegrodan stalklıyordu ama kanıtlayamıyordum bi türlü. artık son bakanın ismi göründüğü için direkt ss alıp kıza attım instadan. amacım huzursuzluk vermekti çünkü niye vermiyim. kız görüldü bile atmadan 2 gün sonra engelledi sizce başına aynı şeylerin gelmesinden mi korktu :d

1. inş. onu da aldatır. lgşsdjlşs

25 temmuz 2022 23:37

2. a2 orası öyle aşkım ama bi şey yapmasam içim rahat etmeyecekti onların yüzünden öyle hallere düştüm ki. kızın hissettiği huzursuzluk bile egomu şişirir benim de şu an <3

26 temmuz 2022 00:09

3. Son bakanın ismi nasıl görünüyor ya sorudan bağımsız.

26 temmuz 2022 00:12

4. a4 görünüyor bende

26 temmuz 2022 00:16

5. bence size sinir olup engellemiş böyle bir şeyi attığınız için ama yaptığınız çok iyi olmuş ohhh şimdi nasıl şüphe içindedir :d

26 temmuz 2022 00:23

6. Takiplesmiyosaniz görüldü olmadan bile görebilir mesaj isteğini kabul etmediği sürece. Ben de görüldü yapmazdım yerinde olsam. Amacınız huzursuzluk vermekse tamam ama ben olsam kendi düştüğüm durumu düşünürdüm galiba ss. Kavga edip ayrilsalar bile kendini düşün bence bundan sonra. Salla gitsin, belalarini bulsunlar.

26 temmuz 2022 01:01

7. Süslü son bakanın ismi nerede görünüyor postegroda mı? Eğer öyleyse nerden göreceğiz bunu söylersen çok sevinirim

26 temmuz 2022 02:20

8. Ss nasıl gördüğünü de yazsan amme hizmeti olarak süper olur ya..

bu arada cok iyi yapmıssın amk kaşarına

26 temmuz 2022 05:37

9. ben öyle kim baktı uygulamalarının ylan olduğunu düşünüyorum