eski sevgilimle tekrar baslayacakken sogudum?

saglik ocagina gidecekti orada hiv testi istesem yaparlar mi dedi buyuk ihtimalle bosluguna gelerek sordu cunku bu sorusundan sonra “bi sey sorucam sen benden sonra kac kisiyle bir seyler yasadin?” dedim evet sorum etik degil ama daha da sogumak icin sordum o da sinirlendi sen benim eski sevgilimsin boyle bir soruyu nasil soruyorsun cevabini da soylemicem ve sakin israr etme dedi baya sert cikti. aptal herif madem oyle neden bana test yapiyorlar mi diye soruyorsun? igrendim ondan iliklerime kadar tiksindim sogudum ve konusmayi bitirmek istiyorum zaten tekrsr baslasak beni opunce baska kizlari da optugu gelicek aklima hicbir sekilde icim kaldirmaz annem zaten hep derdi bi seyi kabullenemiyorsan veya sindiremiyorsan partnerinin yuzune carpip cemkirmek tat kacirmak yerine ayril. cok hakli ben de baslamadan bitirecegim ama nasil bir cumle kurabilirim yardim eder misiniz?

1. bu arada biz penetrasyon yasamadik o benden ayrildiktan sonra baska kizlarla yasadi bu yuzden benimle hicbir alakasi yok o soruyu bana soramaz yani defol

3 eylül 2024 03:33

2. Low hayatlar low ilişkiler

3 eylül 2024 03:58

3. direkt içime sinmeyen şeyler var düzeltilmesi imkansız olan dersin süslü

sorun ne diye ısrar ederse kendi başına gelse sinirden küplere bineceğin şeyleri normal karşılamamı bekleme minvalinde kısaca açıklarsın. için soğuduysa ona karşı zaten açıklama yapmak bile zulüm geliyor ne anlatacaksın ki

3 eylül 2024 04:21

4. Annenin partner demesi beni benden aldı

3 eylül 2024 06:35

5. Hiv testinin neden gerektigini bilen birisi olarak önünen gelenle takılan bir adamla birlikte olamam diyebilirsiniz mesela.

3 eylül 2024 10:47

6. bitirdim :d aptal bi de diyo ki

ben sence seninle barismak icin bu kadar cabalarken boyle bi sey dusunmen icin sorar miyim sadece testte ne cikiyor diye merak ettim sana sordum diyor

andaval git internetten bak neden tum cinsel yolla bulasan hastaliklari sayip bana soruyosun testte cikar mi diye?

bi de uste cikiyor ya ben boyle bi salaklik yapar miyim kendi topuguma neden sikayim sadece bilmedigim icin sormak istedim kan testinde idrar testinde neler cikiyor diye dedi YAHU D VİTAMİNİNDEN b-12den hic mi haberin yok aklina sadece hiv, hpv mi geliyor? saka misin sen ya? neyse oh bitti gitti

3 eylül 2024 22:14