eski sevgilinin beraber gittiğiniz yeri instagramda story atması?

süslüler, hemen kısaca özetleyeyim. 1 hafta önce ayrıldık, kısa süreli bir ilişkiydi çok uzun sayılmaz. beni götürdüğü bir yer vardı, tüm şehir manzarası ayaklarının altında, mahalle arası merdivene oturup izlediğimiz bir yer. (cafe vs değil) dün orayı paylaşmış hikayesinde, tam beraber oturduğumuz ve izlediğimiz nokta. ben hiç tepki vermedim tabii ki, hala instagramda birbirmizi takipteyiz. sizce bir mesaj vermeye çalışıyor mu? şimdiden teşekkürler süslüler :)

1. sakın sazan gibi atlama amacı sana yazdırmak zaten ya da senden önce de hep gittiği bir yerse ondan atmış olabilir ama her halükarda tepkisiz kalmakla iyi yapmışsın. birkaç gün sonra da çıkar instadan o seni çıkarmadan.

16 ağustos 2023 10:58

2. Neresi süslü merak ettim. Sana yönelik olabilir de olmayabilir de. Şehirdeki en sevdiğim noktaya ben yalnız da giderim yalnız da paylaşırım. eski sevgilimi götürmüş olmam ona mesaj verdiğim anlamına gelmez.

16 ağustos 2023 11:20

3. izmir'de kimsenin çok bildiği bir nokta değil, arada gizli kalmış bir nokta. normalde hiç paylaşmaz manzara vs, o yeri de bu zamana kadar hiç paylaşmamıştı, taa ki biz gidene kadar :)

16 ağustos 2023 11:28

4. Kim kimden ayrıldı? Nolur ben çok kavga çıkarıyordum güvensizdim o da ayrılmak istedi deme ama kusucam bu sitedeki bu tip erkek delisi kadınlardan.

16 ağustos 2023 11:50

5. tek beni götürdüğüne tabii ki emin değilim, fakat ayrılıktan kısa bir süre sonra bunu paylaşması kafamı karıştırdı. Bir de benim paylaşımımı görüp(o noktaya yakın bir yerdeydim) paylaşınca baya karıştırdı kafamı süslü

16 ağustos 2023 12:14

6. a5 ben bitirdim süslü, sebep o ama bitirme eylemi bana ait, hatta son mesajına cevap bile vermedim :D

16 ağustos 2023 12:15