eski sevgilinin eşyasını geri yollama?

kızlar 4 ay önce sevgilimle ayrıldık. bana ,birlikteyken ödünç verdiği harddiski buldum. içinde, ona ait bir sürü ; kendisinin fotoğrafları,gezdiği yerlerin videoları, mezuniyet fotoğrafları vs. yani anısı olan birçok şey var. bizimle alakalı hiçbir şey yok. herneyse ben bunu geri göndermeye karar verdim. hiçbir şey söylemeden evine kargolamayı düşündüm. ama kargonun teslim alınmaması ihtimalini düşünüyorum. çünkü ailesi yazları memlekete gider, kendisi de hala işte çalışıyor diye biliyorum. ama emin değilim. evde kimse olmazsa bana geri gelir kargo. bunu da istemiyorum. ona mesaj atıp, işe mi eve mi kargolayayım diye medenice sorsam mı sizce?

1. Ulastirabilecek birine verin ya da is yerine birakin.

12 haziran 2019 08:40

2. Süslü bende bunu düşündüm ama araya 3. kişiyi sokmak istemiyorum. Kargolacağım direkt.

12 haziran 2019 08:44

3. Yollamayın kendisi istememiş ki. Hem geri donmek isterse eline bahanesi olur. Veya Eylül’u bekleyin.

12 haziran 2019 08:52

4. Çok kötü ayrılmadıysanız yolla ya.nolcak

12 haziran 2019 08:59

5. Anonim 3, bence bu harddiski unuttu geçen sene vermişti bana çünkü. Anımsayacağına hiç ihtimal vermiyorum. Cesaret edeceğini de :/

12 haziran 2019 09:01

6. direkt muhatap olmaktan iyi bence 3. kişiyle iletmek. mesaj filan atmayın bana kalırsa, görüşmek istiyor diye düşünecek çünkü. o zaman kalsın, fark ederse ister sizden, istemezse de yapacak bir şey yokmuş dersiniz.

12 haziran 2019 09:02

7. Bence iş yerine kargolayın bir şey yazmadan. Kendi teslim almasa bile kargosunu illa biri iletir. Anılar önemli.

12 haziran 2019 09:06

8. Bwn şeyi merak ettim alıcı ödemeli mi yollayacaksınız.

12 haziran 2019 09:20

9. Ya ne olacak kotu bile ayrilsaniz o ayri bu ayri. Bende hard diskin kalmis hangi adresine kargolayayim diyeceksiniz bu kadar. Bana boyle bir mesaj atilsa hic donmek icin bahane falan diye dusunmem acikcasi.

12 haziran 2019 09:24

10. Süslü bence sorun kendisine.belki artık hiç ihtiyacı kalmadı,boş yere zahmete girmiş olacaksınız belki de.bi sorup ona göre hareket edin derim

12 haziran 2019 09:45