eski sevgilinizi engelliyor musunuz yoksa sadece numarasını mi siliyorsunuz tam olarak nasıl oluyor?

süslüler ilişkiniz bittiğinde nasıl davranıyorsunuz engelliyor musunuz siliyor musunuz yoksa silmem öyle dursun diyen var mı? terk edildim merak ettiğim için numarasını silmedim ve engellemedim. 2 aya yakin oldu terk edileli. elim gitmiyor silmeye.. kendisine dedim sen sil engelle diye ama o da silmedi engellemedi:(

1. ben siliyorum engellemek çok büyük bir olay olmadığı sürece gereksiz

30 eylül 2022 10:30

2. ana bacı söverek ayrılınmalı bi olay yoksa engellemiyorum

30 eylül 2022 10:45

3. bi kere bu cümleyi kurman başlı başına bir hata. terk edildin ve sevgiline beni sil, engelle dedin... erkek kişisi de seni engellemedi. çünkü bu cümlenden sonra illaki dayanamayarak senin ona yazacağını düşündü ve sana açık kapı bırakmış oldu. sen ona yazacaksın o da egosunu tatmin edecek. sakın yazayım falan deme numarasını sil gitsin

30 eylül 2022 10:48

4. Ben genel olarak engelliyorum. Hatta isimle engelleyip numarayı silince engel kalkıyor, silip engellemek lazım.

En son nişanlımı herhalde bi letgodan engellemediğim kaldı, araya giren insanları bile engelledim ahahaha. Telefon, whatsapp, telegram, mail, insta, twitter vs nereden yazdıysa engelledim.

Engeli anlamayana koruma tedbir kararı aldırıyorum.

Hepsinden ben ayrıldım istedikleri zaman hayatıma giremezler. Yok öyle.

Benden ayrılanın da numarasını sildim engellediğimi hatırlamıyorum uzun zaman oldu ama hiç birimi takip etmem fotoları da silerim hemen geçmiş olsun.

30 eylül 2022 12:01

5. ben silmiyorum engellemiyorum da. allaha şükür şimdiye kadar hep doğru düzgün insanlarla sevgili olduğum için ayrıldıktan sonra kimse öyle rahatsız etmedi. 1-2 kez yoklayanlar oldu ama hepsi sağolsun hayırdan anlayan akıllı efendi insanlar. bir zamanlar aşık olduğum sevdiğim her şeyimi paylaştığım adamlara nefret beslemiyorum, hiçbiri düşmanım değil. biri kalkmış koruma tedbiri aldırıyorum demiş. at hırsızı kılıklı manyak adamlarla beraber olmazsanız böyle sorunlarınız olmaz kızlar.

30 eylül 2022 12:29

6. sevgilinden mi ayrılıyorsun düşmanından mı belli değil anonim 6

30 eylül 2022 13:38

7. a5 sana katılıyorum. ben de gerçekten benimle herhangi bir iletişime geçmesine katlanamayacağım eski sevgililerimi engellerim hep. illa kötü ayrılmamıza gerek yok. bazen bir huyu beni sinir eder ayrılırım ve tamamen soğuduğum için o insana katlanamam ve engellerim iletişime geçme ihtimaline karşı. ama bazen ayrılsam da içimde tam bitiremiyorum. o kişileri engellemiyorum belki yazarlar diye çünkü o an doğrusu o diye ayrılıyorum ama içten içe de hala o kişiyi istiyorum.

30 eylül 2022 16:43

8. Manyak eski sevgilimi engellemedigim bir gmail kaldı. Gece 4te aramaya kalktı ayrıldıktan 1.5 sene sonra. Biraz daha zorlarsa babama dövdürmekle tehdit ettim ben de en son.

Diğer oçu engellemedim aldatmasına rağmen ama numarasını sildim geçtim.

30 eylül 2022 22:02

9. A7-8 koruma tedbir kararı aldırdığım bana şiddet uygulayan üniversite mezunu hatta sanat bölümünden mezun birisi. 10 yılı aşkın süredir arada hortluyor. Siz mal mısınız kafanızdaki hikayeyle başkasını suçluyorsunuz?

Ayrıca birine seni istemiyorum deddiğinde anlamıyorsa engellemek benim özgürlüğüm, sizin birlikte olduğunuz exlere bi sorsak acaba ne derler hakkınızda hayret bir şey.

1 ekim 2022 00:54

10. A5 tenks canım, millet ya basiretsiz ya da dünyayı tanımamışlar. Kimse sonunda o noktaya geleceği insanla 3 yıl paylaşmaz, 3 senemi harcayan bu herif o ilişkide bir gün bile şiddet sergilemedi, ayrıldım kıskançlık krizine girip iki kere bana saldırdı ve bu olaular yurtdışında oldu. En son bu sene doğum günümde ofisime çiçek yollamış. Engelden anlamıyorsa alırım tedbir kararı, kararda ek olarak davranışna devam ederse hastaneye yatış tedbiri verdiler 'çünkü olayın 12 sene mazisi var. Burada da gelmiş bir beyinsiz abuk subuk konuşuyor. Valla ne diyim. Keşke anonim de engelleme olsa.

1 ekim 2022 00:59