eski sevgilinizin sizin sevgiliniz olduğunu bilmesine rağmen hala mesaj atma yüzsüzlüğü?

yani bu konu mutlaka herkesın başına gelmiştir. eski sevgilimle ilişkimiz üzerinden neredeyse 9 yıl geçti. ondan sonraki sevgilimle hala beraberiz ara sıra ayrılsakta hiç kopmadık. eski sevgilim yılda 1 2 defa mutlaka sadece adımı yazarak mesaj atıyor. ilk zamanlar sevgilin olduğunu biliyorum ama konuşmak istiyorum demişti. sevgilim var yazma bana yazdım engelledim. sonra bi ara telefonum bozuldu engeli kalkmış bu nedenle yine bana ulaştı sadece adımı yazarak ben engelledim. bu senede ortak bir arkadaşımız aracılığıyla benim için ona evlenme teklifi edicem falan demiş. hala yüzsüzlük yapıyor sevgilim oldugunu bilmesine rağmen onla iletişime dahi geçmiyorum. erkek arkadaşım biliyor. çocuğu öldürecek artık o raddeye geldi. zor tutuyorum onuda. siz böyle bir durum yasadınız mı? sizce ne yapılmalı süslüler sıkıldım yüzsüzlükten

1. Tekrar tekrar engelle. Eğer hala ısrarla bir yolunu buluyosa da savcılığa vereceğini söyle. Ortak arkadaşınıza da eğer ona önayak olursa onu da savcılığa vereceğini söyle. Muhtemelen korkar vazgeçer

9 mayıs 2020 12:26

2. e engellemissin, bitmis. kapina dayanmiyor ya. problem ne anlamadim.

9 mayıs 2020 12:26

3. takıntılı manyak... illa kapısına dayandığında mı sorun olması lazım? böyle insanların sağı solu belli olmaz, korkutmak için söylemiyorum ama evlenicem falan demiş ya gelip kapısının önünde beklerse evini izlerse falan. bence de ilerlerse şikayet edeceğini söyle.

9 mayıs 2020 12:28

4. Ortak arkadaşım kendiside dedi dikkat et belalı oluyor bu tipler diye. Ortak arkadaşımdan sonra fake hesap açıp yine adımı yazmış tek yazdığı şey adımı yazmak. Dedimki benim uzun yıllardır ilişkim var beni artık rahatsız etme engelledim. Artık daha yüzsüzlük yapmaz dıye umuyorum.

9 mayıs 2020 12:28

5. Başak burcu filan mı durmadan adini yaziyor benim de oyle bi takığım vardı facebook hesabımı çok kullanmıyorum surekli dondurup acıyorum her açtığımda mesaj atıp sadece adımı yazıyordu. Ruh hastası manyak numarami bilmiyor iyi ki

9 mayıs 2020 12:33

6. Çok fazla kaale almaya değmez bence bunca yıl olmuş hâlâ boş boş mesaj atıyorsa bir şey yapmaya yemez. Ama numaranı değiştirebilirsin

9 mayıs 2020 12:35

7. Anonim5 cidden başak burcu şok oldum şuan

9 mayıs 2020 12:36

8. Ben bu başak erkeklerinin ciğerini bilirim süslü sjhxhxjx

9 mayıs 2020 12:40

9. Manyaklar ya. Aman benden uzak olsun yüzsüz

9 mayıs 2020 12:41

10. Bu şey değil mi ya benim eski sevgilim. 3 ay gider sonra tekrar gelir fakeden istek atar sonra 5 ay sonra gelir yine atar bomboş bu erkekler. Umarım en kısa sürede kurtulursunuz

9 mayıs 2020 12:41