eski sevgilisiyle tekrar bir araya gelip düzgün bir ilişkisi olan oldu mu?

genel olarak sormak istedim ama benim durumumdan bahsetmek gerekirse öyle ihanet vs gibi güven sarsıcı bir sebeple ayrılmamıştık. ikimiz de çok zor zamanlardan geçiyorduk ve açıkçası kendi hayatımızı bile zor kaldırırken onun üstüne birbirimizinkini kaldıramadık. sürekli ağlıyorduk, depresiftik vs. her neyse aradan bir süre geçti ve bu ara tekrar konuşmaya başladık. şey gibi hissediyorum nasılsa bir kere ayrıldık kesin bir daha ayrılırız, ciddiye alamıyorum. önceden geleceğe dair hayaller kurarken şimdi amaan nasılsa bir şey çıkar ayrılırız düşüncesi aklıma geliyor. aslında şu anda bir sorun da yok ortada. bilmiyorum bu zamanla düzeliyor mu?

1. imkansız. sıfır sıfır sıfır ihtimal. aynı derede ikinci kez yıkanılmıyor maalesef.

18 ocak 00:45

2. evet oldu. imkansız falan değil

18 ocak 00:46

3. Olabilir tabiki ama nasılsa yine ayrılırız kafasıyla olmaz

18 ocak 00:48

4. Ben de yine ayrılırız kafasında olmak istemiyorum ama aklımın bir köşesinde duruyor maalesef. Olur diyenler acaba sizin de başta böyle aklınızın bir köşesinde vardı ve zamanla mı düzeldi yoksa baştan öyle bir sorun yaşamadınız mı?

18 ocak 00:56

5. Ikiniz de psikolojik olarak düzeldiyseniz olur. Aldatma vs. Yokmuş.

18 ocak 00:56

6. Olmuyor

18 ocak 00:57

7. Oldu valla

18 ocak 08:44

8. Biz eşimle iki sene sonra barışmıştık. Üstünden 14 sene geçti. Güzel bir evliliğimiz var. Bu kadar yıl boyunca hiç ciddi problem de yaşamadık ilişkimizde. Ama yeniden başladığımızda nasılsa ayrılırız diye düşünmedim hiç hatta aksine bu kadar süre birbirimizi unutamadığımız için uzun soluklu olur diye düşünüyordum.

18 ocak 09:40

9. a8 o iki senede araya başkaları girmiş miydi sizin ya da onun tarafında?

18 ocak 12:28

10. Ben eşimle 9 senedir birlikteyim biz hiç ayrılmadan evlendik ama bence araya ciddi zaman girdiyse olur. O meseleler geçmişte kaldıysa yani.

18 ocak 14:23