eskiden cok yakin oldugunuz birinin exiyle olur musunuz? olaylar biraz karisik?

ahmet ve ali, ayse ve fatma yakin arkadasti. ali ve ahmet ayseden hoslaniyordu ama ahmet ayseyle sonradan tanismisti. ali ayseden daha once hoslandigi icin ahmet sessiz kaldi, aysenin cevresinde olmak icin fatmaya yoneldi ama fatmayla yurumedi. o sirada ayse aliyle cikmaya basladi ama ali aldattigi icin uzun surmedi. ali ahmetin ayseye duygularini tesadufen ogrenince fatmaya anlatti, bu yuzden ayseyle fatmanin arkadasligi bitti. 2 senedir kimse birbiriyle gorusmuyor ama ahmet ayseyle yeniden iletisime gecti ve bi sans vermesini istiyor. ahmetin bu olay haricinde aysenin gozunde hicbir eksisi yok

1. Ayşe'nin çevresinde olmak için Fatma'ya yönelmesi baya red flag.

7 mart 22:45

2. cok pismanmis suslu olmaz mi :(

7 mart 22:53

3. çüş. çevrende olmak için kankanla çıkan biri sağlıklı mı sence bir de pişmanmış diyorsun utanmadan. takıntıya bak. kaldı ki şu an seni tavlamak için yalan da olabilir bu.

7 mart 23:00

4. utandigim icin buraya sordum zaten 😭 bana konustugu seyler samimi geldi. hic sucum olmamasina ragmen burnumdan getirdigi ve cok rezil bi sekilde iftira atarak arkadasligimizi bitirdigi icin fatmaya dair icimde hic iyi bir his yok. eger okeylersem fatmayi hakli cikarmis olurum biliyorum. dunyada baska insan mi kalmadi diyorum ama bir yandan cekiliyorum da

7 mart 23:14

5. İçine ösym kaçmış gibi lafı dolandırsan da nasıl mideniz var sizin ya tabii ki olmaz. Böyle yapın edin sonra etrafımda kimse kalmadı diye gelip ağlarsınız.

7 mart 23:35

6. E bu kavak yelleri işte asdfg. Hepiniz bir tur birbirinizle çıkın hak geçmesin

7 mart 23:45

7. Niye olmaz biliyor musun süslü sana yakın olmak için başkasını kullanması baya ucuz bir hareket. Üzerinden 2 yıl geçmesi de önemli değil. Senin yerinde olsam eski dramaları kurcalamaz önüme bakardım. Ahmet ortalığı bok etmese ne Fatma'yla aran bozulurdu ne de şu an beraber olmaman için bir sebep olmazdı.

7 mart 23:46

8. - ahmet yakın arkadaşının sevgilisi kızdan hoşlanmış

- bu kızla yakın olmak için kızın arkadaşıyla sevgili olarak onu kullanmış.

-bu şerefsiz yüzünden tüm arkadaşlıklar bitmiş 2 sene beklemiş kızı tekrar yoklamış

bu arkadaş bayağı hasta bence. öyle takıntılı ki bu uğurda hem bir kadını kullanmış hem de kendi yakın arkadaşını kaybetmiş.

takıntısı sen olduğun için onore olmuşsun ama senin yakın kadın arkadaşını böyle paçavra gibi kullanıp atan bir erkeğe ne derece güven duyabileceksin merak ettim. azıcık duruşunuz olsun bir yarrak için bu kadar rezil etmeyin kendinizi.

8 mart 01:51

9. Şu an sadece vazgeçilmez ve istenen kadın olduğun için çekiliyosun. Bu çocuk sana başta kıymetli görünseydi aliden değil ondan hoşlanırdın.

Zaten sevgili olursun sen bunla maks 6 ay takılır egolar tatmin olunca da yolları ayırırsınız

8 mart 07:27

10. Eee dene ne kaybedersin ki? Haklı çıkartmamak için mi denemiyorsun? Benim kimse umrumda olmaz, kiminle ne yaşayacağımı kendim görmek isterim

8 mart 08:08