eskiyi getir yeniyi götür kampanyasından yararlananlar?

merhabalar, elimde samsung galaxy j7 prime var telefonun tek sorunu kasasında çizikler olması çalışmasında bir problem yok. bu telefonu verip iphone 11 almak istiyorum sitelerde tahmini fiyatlar yazıyor ama bu kampanyadan yararlanıp gerçekten fiyat alan var mı? daha düşük fiyata çekiyorlar mı merak ediyorum ve ne kadar mantıklı sizce 400 -500 tl için telefonu vermek

1. süslü telefoncular çok düşük rakam veriyor. sana tavsiyem mediamarkt'a veya vatan bilgisayara gidip fiyat alman. ben eski iphone 6'mı 875'e saydırıp iphone 11 aldım.

18 temmuz 2021 12:25

2. Süslü ben dün turkcell, vodafone ve samsung'a gidip fiyat aldım. J8 benim de telefonum, 750 tl civarı fiyat verdiler. Alacağım telefonda indirim sağlanıyordu o değere göre ama para sıkıntım olunca alamadım yenisini. Telefoncular 400'ü bile zor veriyor.

18 temmuz 2021 12:31

3. anon 2 iphone 6yı nerde 875 saydılar ya? ben internetten bakınca 400 falan yazıyor. 64 gb falan mıydı?

18 temmuz 2021 13:58

4. süslü çok temiz kullanmıştım. çizik, mizik hiçbir şey yoktu. o yüzden yüksek fiyat verildi. hatta kaç yere sorduysam nasıl bu kadar temiz kullandınız? hiç kullanmadınız mı falan dediler.

18 temmuz 2021 14:03

5. süslü hangi mağaza ve kaç gb ayol:))

18 temmuz 2021 14:05

6. media markt 16gb :)

18 temmuz 2021 14:09

7. bence yedek olarak dursun çalışan telefonu o kadarcık para için vermeye gerek yok... ben telefonumu samsundan avantajix kullanarak almıştım 2900 ödedim 350 tlsini geri ödediler.

18 temmuz 2021 15:10

8. Teşekkür ederimm cevaplar için en iyisi bende gidip fiyat alayım :)

18 temmuz 2021 23:22

9. Geçen ay Hepsiburadadan kullandım. Eski iphone 6 16 gb ekranı kırık telefonu yolladım, iphone 11 aldığım için 350 tl hepsiburada ödeme yaptı, telefona da 570 tl verdiler karlı oldu baya

19 temmuz 2021 08:56