esrar kullanan biriyle sevgili oldunuz mu?

ilişki nasıldı? bağımlılığının ilişkiye yansımaları nasıl oluyordu?

1. Esrar kullanan biriyle oldum, bağımlı biriyle olmadım

12 eylül 2021 12:29

2. süslü nasıldı peki? esrar kullanınca sevgilinde ne gibi değişiklikler oluyordu?  tolere edebileceğim bir şey mi diye merak ediyorum. kullanan arkadaşlarım oldu ama ayda yılda bir denk geliyordum. sevgililikte sürekli yan yana dip dibe olacağımız için tolere edebilir miyim kendimden emin değilim. yok, sanırım olmayacak bu iş. sorumu kendim cevapladım.

12 eylül 2021 12:51

3. Bağımlı değil ama düzenli içen biriyle beraberim ben de içiyorum ve her gün kullanmıyosa sizi etkileyen bişeyi olmaz bence. Ama bi kere görmeniz lazım o halini belki de hoşlanmazsınız

12 eylül 2021 13:13

4. Anonim 4 ben de senin gibi düşünüyorum. Tamam, sakin ol. Zaten içime sindiremiyorum bir ihtimal iyi anlaşıyoruz vs. Bir düşüneyim diyorum yine de olduramıyorum.

12 eylül 2021 14:31

5. Sevgilim ara sıra ot içiyor. Bi değişiklik de olmuyo içtiğinde davranışlarında falan. Öyle bağımlı gibi bi durumu yok yani rahatsız da olmuyorum

12 eylül 2021 14:42

6. Esrar kullanan biriyle sevgili oldum ama bağımlı değildi. İlişkiye yansıması olmadı. Kalkıp yanımda içmiyordu elbette. Ben hayatım boyunca hiç denemedim bu arada. Bir yansıması oldu diyemem, göz bebekleri büyüyordu o kadar

12 eylül 2021 14:43

7. "bağımlı değil ama düzenli içen biriyle beraberim" pasif içicilikten sizin de beyniniz erimiş. düzenli olarak izbelerde kanun dışı bi alışveriş yapıp tüketen insan eğitiminden, kökeninden, yaşadığı yerden bağımsız, avamdır. böyle ilişkiler de "apaçi" ilişkilerdir.

soruya cevabım, hayır olmadım. çevremde hanımefendi, beyefendi insanlar barındırıyorum. sağlığını ve parasını böyle şeylere harcayacak, toplumun zayıf halkası garibanlarla aynı ortamda bile bulunmam.

12 eylül 2021 16:00

8. Bagimli degildi önceden düzenli kullanırdı. İlişkimizde herhangi fazla yansıma olmadı. Biraz uyusurdu o kadar syan kullanmıyor

12 eylül 2021 20:48