estetikten anladıgımı sanıyordum ama birce akalayın dudakları?

nasıl dolgu ya çok doğal değil mi :( dolgu ile doldurulmuş çizgisiz bi gerginliği yok doğal hafif kırışık bir köfte dudak resmen

1. Üst dudağın alt orta kısmındaki boşluktan dolgu olduğu anlaşılıyor maalesef. Orada bir boşluk oluşmuş. Bende de zamanla oluştu. Tabi doktoru başarılı. Basur dudak yapmamış.

30 temmuz 2024 00:40

2. süslü dolgulu bi dudağa göre dudağı hiç gergin durmuyor. bide eski dudağına bakınca bence şu an 1.5 2 cc vardır, kylienin eski halinde daha çok var muhtemelen ama ufak bi kıyaslama yaparsak kylienin dudağının yapaylığı nerde bu nerde

30 temmuz 2024 00:49

3. Ss estetikten anlıyorum diyebilmek için çok doğal yapılmış bir işlemi bile anlıyor olmak lazım değil mi? Kylie hiç doğal değil. Bu nasıl bir karşılaştırma.d

30 temmuz 2024 01:01

4. süslü anladığımı sanıyordum işte, bircenin dudakları bana çok doğal geldiği için estetiksiz sanıyordum ama anlamamışım estetikliymiş

30 temmuz 2024 01:07

5. dolgu olduğuna emin misin süslü silikon bence silikon dudaklar böyle duruyor

30 temmuz 2024 01:25

6. Kadının dudakları marul gibi, korrrkunç bir dolgu, allah aşkına algılarınoz mı kapalı nesi doğal ya. Bazen dudağa kitlenmekten izleyemiyorum

30 temmuz 2024 01:51

7. millet kafayı yiyecek kıskançlıktan.

30 temmuz 2024 07:41

8. a5 ben baya beğeniyorum aslında :d

30 temmuz 2024 09:07

9. dudak dolgusunu yakıştırdığım tek insan. gerçekten çok hoş duruyor ya. ki genel olarak hiç beğenmem dolgu. yüze kötü bir ifade katıyor bence.

30 temmuz 2024 11:32

10. Ben de cok begeniyorum, günümüzdeki ördek dudaklardan cok daha iyi bence