eti form kepekli seven var mı?

ben bu bisküviye resmen bagımlıyım çok seviyorum günde bir paket yerim ama sunta diye dalga geciliyorum

1. hayatımda ilk defa seven birini gördüm

9 nisan 2023 20:33

2. Ay süslü ben var ya bunu üniversite döneminde o kadar çok tüketirdim ki insanlar diyette misin diye sorarlardı ki diyet yapmadım hayatım boyunca. Sınava girmeden önce bir parça mutlaka yerdim cunku sınavdan önce stresten midesel sıkıntılar yaşarım genelde. Neyse bu bisküvinin bende olumsuz etkileri de oldu. Kabızlık sorunu gibi ... Üç senedir tüketmiyorum o yüzden. Doktorum da önermiyor ne yazık ki. Ama özlüyorum ya...

9 nisan 2023 20:33

3. Ben de seviyorum. Tek başına da gayet güzel ama bazen yoğurdun içine küçük küçük kırıp atıyorum öyle de güzel.

9 nisan 2023 20:40

4. Kızlar bu sayfayı fava ekledim herkes seviyo siz bilmiyosunuz cahiller diye göstericem dalga gecenlere .p

10 nisan 2023 07:29

5. oha ben de cok seviyorum ahahaha bazen diyette olmamama ragmen marketten alip yiyorum katir kutur...... ya da ders calisirken falan bi paket aciyorum sinirli sinirli cok iyi gidiyo hahzhqh

10 nisan 2023 07:36

6. ben cok seviyorum hatta su an elimde domates zeytin kekiklisi var muhtesem djfhgsbf

10 nisan 2023 11:19