süslü bu konuyu ben de araştırıyorum ileri vade için. eğer henüz keşfetmediysen facebook ve telegramda çok aktif 2 grup var inceleyebilrsin. mobilden girmediğim için link veremiyorum. isimle aratınca hemen çıkıyor.
telegram: etsy türkiye grubu
facebook: etsy türkiye - mikro ihtacat
süslü direkt başlayamıyor muyuz mesela? yani gardrops ya da dolap gibi bir mantığı yok mu? aslında bunu merak ettim biraz
mağazayı açıp başlıyorsun ancak kargo anlaşmaları vs sana ait. tam araştırmadım hala bakınıyorum ancak gördüğüm herkes kendi yapıyor anlaşmayı. bu gruplarda öncüler var mesela toplu fiyat anlaşması vs yapıp yönlendiriyorlar. kargo ücreti yine gönderdiğiniz şeyin boyutuna kilosuna göre değişiyor. gümrük vergilerini vs de düşünüp kargo ücretini ve ürün ücretini ona göre belirleyin.
bir de sattığınız şeylerin el emeği olması gerekiyor bazı durumlarda etsy buraların fotoğraflarını falan istiyormuş. kolay gibi görünse de bana çok karmaşık gelen bir platform oldu. böyle sağlam bir şekilde birkaç gün araştırmak gerekiyor.
(yazar: findiktarlasi) süslü daha çok alımdan ziyade satış için merak etmiştiM. teşekkür ederim bilgi aktarımın için.
(yazar: babypin) teşekkürler süslü bakıyorum :)