ev alınca işyerinde tatlı dağıtmak ?

herkese iyi akşamlar aklıma takılan bir konu oldu burda sizin görüşünüzü almak istedim. eşimle uzun zamandır hayalini kurduğumuz bir yerde ev aldık. işyerinde tapuya gitmek için iki saat izin aldım o ara tapuya gittiğim duyuldu. tapu sonrası is yerine gidemedim, yarın gidecegim. giderken güzel bir tatlı almak istiyorum ama sonra ya hava atarmış gibi algılanırsa diye korktum nerde oldugunu soracaklar baya kalburustu bir yerde çekindim. sizce ev alınca tatlı dağıtılmalı mi, görüşlerinizi bekliyorum. sevgiler,

1. İstiyorsanız alın dağıtın.daha iyisi sizin olsun :))) tarzı bir ifade takının bu tarz şeylere gösteriş diyen de ne bileyim.

2 eylül 2020 00:28

2. Bizde de geçen hafta işyerinde dağıttı bir arkadaşımız, hayırlı olsun dedik. Tabi illa ki sorulur nerden aldınız kaça diye ama bundan sonra oturduğunuzu bilecekler, öğrendiklerinde yine vaoov diyebilirler bunun önüne geçemezsiniz. Boşverin, dağıtın gitsin hayırlı olsun bu arada

2 eylül 2020 00:45

3. Ben özel hayatla ilgili şeylerin iş yerlerinde konuşulması dan hoşlanmam. Hayırlı olsun, çok güzel ama Ne diye öyle bir duyuru yapasiniz yani. Merak eden olursa üzerinde konuşursunuz ama tatli almalar falan bana çok sevimsiz geliyor.

2 eylül 2020 01:37

4. ev alsam işyerinde duyurup tatlı dağıtmak kırk yıl düşünsem aklıma gelmez, hiç de denk gelmedim. bende gariplik var belki de. ev aldıysam ne güzel de, neden duyuru yapayım?

2 eylül 2020 02:26

5. Ben çevreden gördüm alıp dağıtan oluyor susluler. O yuzden siz kendi durumunuza gore düşünün. Daha once araba alinca dagittiniz mi mesela ya da cocugunuz bir başarı sergilediğinde ya da hayrina... is arkadaslariniz yapiyorlar mi? Konusmak istemiyorsaniz konu acilmadigi surece acmayin. Acilirsa mutevazi ve icten bir uslupla soylemeye çalışın. Konusmak isteyen her sartta konuşur zaten.

2 eylül 2020 05:21

6. Hayirli isler yapinca tatli ikram etmek gelenegi bizde var ama is yerinde bu sorularla muhattap olmak istemiyorsaniz baska bir yerde tatli dagitabilirsiniz ornegin esiniz cami cemaati cikisinda dagitabilir ya da bir hastaneye personel icin, cocuk kurumlarina vs birakabilirsiniz.

2 eylül 2020 05:41

7. Beykoz'da yalı fln mı aldınız süslüm? Kalburüstü yer dediğiniz neresi? Bence nazar değer dağıtma sakın, herkesin bilmesine de gerek yok, beni de hep kıskanırlar nazar değer :( göktürkte oturuyorum diyemiyorum :(

2 eylül 2020 09:10

8. Allahın tatlısı abartmayın isterseniz ya millet kuduracaksa baklava yemezken de kuduracak

2 eylül 2020 11:30

9. Ben olsam ev aldığımı iş arkadaşlarıma söylemem

2 eylül 2020 11:35

10. e bi tatlı dağıtılır, iş arkadaşlarımız da hayırlı olsuna gelir bizde toplanıp ya toplu bir hediye ya da gram altınla falan. (küçük iç anadolu ili) yuh nası insanlarla çalışıyormuşsunuz süslüler kahrolsun büyük şehir kahrolsun beyaz yakalılık be adsfdgf

2 eylül 2020 15:19