evde beni kimse istemiyor ayrı eve çıkmak   ?

süslüler ben 23 yaşında bekar bi kızım ailemle yaşıyorum ve bi mağazada çalışıyorum.ama annem ve babamın arası bozuk annem evi terketmek için beni bi yerlere göndermeye çalışıyor evli ablam var onun yanına git falan diyor yani beni evde istemiyor ayak bağı oluyormuşum bazen bi evlenip gidemedin diyor babamda pek istiyor sayılmaz aslında bu evden gitmem gerekiyor.size sorum şu:aranızda asgari ücretle geçinen kira veren kendi geçinmeye çalışan süslüler var mı ? bende ayrı eve çıksam geçinebilirmiyim asgari ücretle ?malum kiralar çok pahalı bu aralar.cevaplarsanız çok sevinirim

1. Asgari ücretle zor ya tek başına, belki ev arkadaşı falan bulabilirsin. Sahibinden de bi sürü ilan görmüştüm ev ararken 3 4 ay evvel.

1 şubat 2019 22:33

2. Tek basınıza cıkmayın bence ev arkadası ilanlarına bakın kirayı paylasmıs olursunuz ve hangi sehirdesiniz acaba?

1 şubat 2019 22:35

3. Hangi şehirdesin süslüm? Okul okudun mu veya okuyor musun?

1 şubat 2019 22:45

4. Paylaşımlı evler var süslü,oda kiralıyorsun sadece geçici olarak öyle bir yere çık evi paylaştığın kişilerle arkadaşlık kurarak biraz olsun kafan dağılır psikolojin normale döner,asgari ücretle de çok lüks olmasa da geçinirsin,bakarsın daha yüksek maaşlı işler bulursun kim bilir önemli olan adım atmak,o evden kendini kurtar bir an önce.

1 şubat 2019 22:55

5. Süslüler maalesef küçük bi yerde yaşıyorum Ayvalık’ta 2 yıllık işletme bitirdim

1 şubat 2019 23:13