evde bunu meslek haline getirebilecek kadar grafik tasarım öğrenilebilir mi?

öğrenilir diyorsanız tavsiyeniz var mı? ne gibi yeteneklere sahip olmam gerekir? senelerdir resim yapıyorum, el kabiliyetim var

1. Online kurs, program önerebilirseniz çok sevinirim

20 nisan 2020 15:36

2. Profesyonel olacak kadar öğretiyorlar mı bilmiyorum ama udemyde seviyelere göre kurslar var onlara bak istersen süslü

20 nisan 2020 15:41

3. Udemy demeye geldim ama grafik konusunda çoğu kurs ücretliydi sanırım. Program öğrenmek istiyorsanız üniversitelerin online eğitim programlarına bakmanızı öneririm. Ayrıca youtube üzerinden Photoshop canva gibi uygulamaların anlatım videoları var onlara bakabilirsiniz.

20 nisan 2020 15:46

4. peki sizce bunu kurslarla profesyonel hale getirebilir miyim? Yani varsayıyorum çok şey öğrendim, bunu ne şekilde pazarlayabilirim? Bölümüm apayrı çünkü. Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için:)

20 nisan 2020 16:40

5. A3 kaynayabilir, sorum memlekette grafiker var mı değil.

20 nisan 2020 17:05

6. evet öyle:) yavrum değil samimiyetsizleşmeye gerek yok.

Ben soruda grafik tasarım yapmayı nasıl öğrenebilirim diye sordum:) gelişime yönelik bir soru, beni niye işe alsınlar ki diyecek kadar özgüvensiz değilim, beni işe alsınlar diye çalışacak özverideyim:) içinizdeki pisliği başka yere akıtın.

20 nisan 2020 17:28

7. kim ukalalık yapıyor dön bir kendi cevabına bak, bir de yukarıda bana yardımcı olmak isteyen paylaşımcı insanların cevabına. senin burada yerin yok:)

20 nisan 2020 17:30

8. bana bunu bu şekilde söyleseniz bambaşka olurdu. Yukarıdaki yazan kişiler yardım amaçlı yaZdıkları için evet yardım oluyor. Sizin de son cevabınızı öyle görüyorum. Sıyrılmak için neler öğrenebileceğime bakayım o halde ben de, teşekkürler.

20 nisan 2020 17:36

9. Teşekkür ederim cevabın için a3. 5-6 sene öncesinde fireworks ve photoshop kullandım onu da hatırlamıyorum sıfırım diyebilirim. Tekrar bir düşüneyim bunu

20 nisan 2020 18:14

10. A3 süslü ya upwork fiverr falan paso 5 dolara iş yapan piyasayı undercut eden hintli dolu gerçekten yıldırm bu sitelerden ya, fiyatı artırmak istediğim anda hintliler atlıyor mantar gibi piyasayı kırdıklarını bile bile adam paso 5 dolara yapıyor robot gibi mesela bunu neden yapıyorlar ki kendi değerlerini düşürerek

21 nisan 2020 02:59