evde kirpik lifting tecrübesi olanlar trendyoldan hangi markayı tavsiye edersiniz?

ocean, ionsign, iconstar, aken, luxon... hepsi aynı gibi görünüyor :/ orijinallik durumu gibi dikkat etmem gereken bir şey var mı? 100tl bandında tekrar bulamayız diye anneme de kendime de denemek istiyorum, marka-satıcı tavsiyelerinize uygulamadaki yorumlardan daha çok güveniyorum (alerjik değilimdir, 10yıldır lens kullanıyorum ve kuruluk sebebiyle sürekli şıp şıp damla)

1. Ben trendyol dan iconsign la yapıyorum güzel oluyor ama ayrı ayrı almanıza gerek yok bence. 1 kutu 2 nize de defalarca yeter. Son kullanma tarihi 1 senede geçiyor çünkü

25 kasım 2021 05:36

2. İconsign kullanıyorum ben tavsiye edebilirim bunu. Ha daha iyisi var mıdır onu bilemem ama bu marka sıkıntı çıkarmadı bende

25 kasım 2021 10:00

3. Teşekkür ederim a1, a2 süslüler. iconsign full set olarak sipariş veriyorum, umarım yapmayı da becerebilirim :)

25 kasım 2021 12:59

4. İconsign aldım yorumu fazla olduğu için. 109 TL'dir. Geçen hafta yaptım memnun kaldım. Kirpiklerim az uzun M1 ile yaptım kısasa s öneriyorlar

25 kasım 2021 13:10

5. Açıldıktan sonra 3 ay ömrü var süslü 1 sene diyene aldırma göz bu

25 kasım 2021 13:10

6. Teşekkür ederim A4 muhtemelen seninkiyle aynı dün fav.eklediğimde 109du kuponla aldım venzen satıcısından çin ürünleri satan bi mağazaymış. Annemle ortak kullanacağız benim kısa ve çok sert kirpiklerim var, yok gibi duruyor kıvırıcı, rimel de etki etmiyor. Salonda yapılan 15gün bile gitmedi bunu ayda 1er kez yapsak skt öncesi biter sanırım. Becerebilirsem ekonomik olacak diye düşünüp bi hevesle aldım bakalım :)

25 kasım 2021 14:50

7. Benimki monoeste kozmetik