evde muska bulduk arapça bilen süslüler?

süslüler evde muska bulduk. ailem böyle şeylere pek inanmaz yani kimseye böyle şeylerle ne kötülük yaparlar ne de bundan kötülük gelecegine inanırlar ama endişelendik yine de çok büyük kat kat bantlıydı ve arka yüzünde bulundugumuz il ve biraz daha altında 'komşusu' yazıyordu. yani sanki nereye ve kime sorusunun cevabı gibi ay yazarken bile içim kötü oluyor.. allah herkesi kötü insanlardan korusun ya çok üzücü neden yapılır ki kagıdın resmini yorumlarda atmaya çalısıcam napıcagımı bilemedim buraya yazayım dedim belki bi akıl verirsiniz diye

1. (link: https://i.hizliresim.com/7Dr60N.jpg )

16 eylül 2018 01:41

2. Süslü ne yapılır bilmiyorum ama yakmayın onu biliyorum. Galiba suya falan bırakılır deniyor böyle şeyler ama yanlış bilgi de vermiyim. Sağdan soldan duyduğum şeylerden yola çıkıp söylüyorum

16 eylül 2018 01:44

3. süslü acilen bir hocaya görünmenizi o kağıtla birlikte tavsiye ederim. büyünün getirdiği ve getirebileceği bir çok bela var allah korusun gerçekten bu tarz şeylerden gidip hocaya gösterene kadar onu bir bardak suyun yanında bulundurun ya da bakır bir şeyin içine koyabilirsiniz.

16 eylül 2018 01:54

4. Çok tedirgin oldum haliyle gerçekten aklım almıyor insanlar neden böyle ugraslara giriyor çok sagolun süslüler bu arada gerçekten içimi rahatlatıyosunuz.. Son anonim kagıdın üstünü de bantlamıslar yazı eskimesin diye galiba o yüzden yeni mi eski mi yorum yapamadık yeni oldugunu nerden anladınız bu arada tekrardan teşekkürler

16 eylül 2018 02:01

5. Evet süslüm biz de evde onu konustuk evde farklı bir durum pek sezemedik yaklaşık dört beş yıl önce zor zamanlar oldu herkesin kavga ettigi ama yakın zamanda bir durum söz konusu degil ama nedensizce insanın içini kötü negatif hisler kaplıyor işte. Yardımcı oldugunuz için çok teşekkür ederin iyi ki yazdınız yeniden

16 eylül 2018 02:39

6. tavsiyeniz için çok teşekkürler süslüm elimden geldigince sirkeyle temizlik yapıcam umarım faydasını görürüm

16 eylül 2018 04:42

7. Ay görünce içim ürperdi benim de.böyle şeylerle uğraşan bir grup uzaktan akrabamız var.insanlar gerçekten çok acayip(gizlinot: Acayip demek az kalır ) ger neyse bence bir cami imamına götürün bazı muskalar suya atılıyor bazıları toprağa gömülüyor siz en iyisi ona danışın ondan sonra ne yapacağınıza karar verirsiniz.Allah kolaylık versin gerçekten

16 eylül 2018 08:57

8. Süslü ben Arapça biliyorum ya yazılar okunamayacak şekilde küçük en az 3 satır okunacak şekilde tekrar link atabilir misin

16 eylül 2018 10:48

9. Rüzgardaki toz tanesi kadar bile yakamaz canınızı diyenler neye istinaden diyor anlamiyorum?4 seneden fazla çektim ben.Yeni yeni kurtuluyorum,neler çektiğimi bir ben bilirim.En yakın zamanda onu camiiye götürüp gösterin.Evinizde çok tutmayın onu

16 eylül 2018 11:11

10. Süslüler bugün mahalledeki imama götürdüler yazandan başkası okuyamaz ama anlamına bakıcam demiş çok teşekkür ederim yazdıgınız için

16 eylül 2018 12:45