evlenememekten çok korkuyorum?

evet soru başlıkta. 25 yaşındayım memurum evim arabam var ailemden ayrı yaşıyorum görünürde her şeyim tam. ama hiçbir ilişkim dikiş tutmuyor. evlenmeyi çok istiyorum ya olmazsa diye çok korkuyorum bütün arkadaşlarım düzenlerini kurdu mutlu ilişkileri var bir tek ben kaldım. sürekli aklımda yalnızlığım var çok yoruldum. dertleşmek istedim.. lütfen vizyonsuz diyecekler gelmesin

1. Gelecez. Vizyonsuz.

2 nisan 2022 16:31

2. ne memurusun nerede çalışıyorsun

evi arabayı nasıl hallettin

25 zaten küçük bi yaş neden böyle düşünüyorsun anlamadım hayattaki başarıların gayet güzel

2 nisan 2022 16:32

3. Böyle korkanlar hemen evleniyor merak etme. İlla seni alacak biri çıkıyor.

2 nisan 2022 16:45

4. ya daha bu yasta yapmayın bunu kendinize :(((

2 nisan 2022 16:47

5. Kızlar maddi ve konumsal olarak iyi durumda olabilirim ama manevi yönüm hep eksik. Haklısınız evlenmemek de dünyanın sonu değil ama ben de güzel bir ilişkim olsun istiyorum. Küçük bir Doğu şehrinde mecburi hizmetteyim şu an sosyal çevrem de çok sınırlı. Bilmiyorum nasıl olacak

2 nisan 2022 16:56

6. Ayrıca evet şu an yaşım küçük ama biriyle tanış sevgili ol derken yıllar geçiyor zaten. Bana deseler ki 28-29 yaşında evleneceksin şu an rahat ol, gerçekten salarım. Ama gelecekten çok korkuyorum

2 nisan 2022 16:57

7. Bence geçici süre kalacağınız şehirde ilişki yapmak daha kötü hani o kişinin düzeni orda olsa ve işler ciddileşse ömrünün sonuna kadar orda yaşamaya okey misin mesela? Hayatının tamamını geçireceğin şehre geçtiğinde ilişki yapmak daha iyi bence

2 nisan 2022 17:02

8. Asıl yerleşeceğim yere gittiğimde yaşım 28 olacak..

2 nisan 2022 17:05

9. Ss bu kafa nedeniyle ilk "olabikecek" şeye atlar sonunda hüsrana uğrarsınız. Hayattan keyif almaya bakın ve bu keyif halinde de insanlarla görüşmeye devam edin.

2 nisan 2022 17:17

10. Evlenmek istiyor diye ilk önüne çıkana niye atlasın ki, evlilik isteyen herkesin bilinçsiz ilan edilmesine hastayım. Ben de evleneyim sevip sevileyim istiyorum. Bir çok kişiyle flört ediyorum ama işime gelmeyeni de salıyorum önüme bakmaya devam ediyorum. Ama ss gibi de endişeleniyorum zaman zaman.

2 nisan 2022 17:21