evlenmeden önce cinsel ilişki yaşamamış süslüler ilk gece?

düğün bitti evlere dağıldınız ve o gece mi oldu ilişkiniz yoksa sonraki günlerde mi? mecal kalmaz insanda herhalde sevişmeye yorgunluktan. nasıl bir diyalog oldu eşinizle merak ettim. yakında bu benim çünkü.

1. Biz ilk gece eşimin memleketindeydik ve otelde kalıyorduk bu sebeple ben beklemek istedim o tabi biraz ısrar etti sırnaştı ama o kadar yorgunduk ki çok geçmeden uyuduk ikimizde. Kendinizi rahat hissetmediğinizi düşünürseniz söylemekten çekinmeyin ve rahat olun akışına bırakın canınız isterse de sevişin ama ilk gün biraz yanma ve ağrı hissedebilirsiniz ertesi gün seyahat edecekseniz zor olabilir bu arada viaxi ya da vaginorm alın ilişkiden önce bol bol kullanın.

13 aralık 2021 23:30

2. Bu tamamen sizin yorgunlugunuza bağlı değişir, biz kendi evimizde ilk gece yaşamıştık ama dugun sonrası değildi o büyük yorgunluk yoktu o yüzden zor olmadı ama dugun sonrası gercelten çok zor, diyalog olmasına bile gerek kalmayabilir. Sarılıp yatarsınız.

14 aralık 2021 08:46

3. Ne zaman hazır hissederseniz o zaman olur süslü. Yani evli degilken nasilsa evliyken de oyle. Evlendik seks yapmak zorundayız diye bir sey yok. Biz ilk gun cok yorgunduk surekli opustuk sarildik. Ertesi gunlerde yavas yavas denedik. Zamanla esnedigi icin kanama bir zorlanma hic olmadi.

14 aralık 2021 14:17

4. Kuzenim şehirdışında yaptı düğünü ve o gece otelde kaldılar diğer gün kayın anne babasına kahvaltıya gittiler çok saçmaydı bence

15 aralık 2021 23:04