evlenmeden ilişki istemeyenler nasıl kendileri gibi düşünen birini buluyor ?

selam süslüler, öncelikle lütfen ama lütfen kötü yorum yapacaklar baştan hiç ellerini yormasınlar. bana gelirsek intörn hekimim, etrafımda asistanlarla çıkmaya başlayan sınıf arkadaşlarıma bakıyorum, birkaç ay sonra birlikte tatile gidiyorlar ve çok belli ki cinsel hayatları var. cidden büyük bi çoğunluk böyle. tesettürlü değilim. çok dindar yobaz birini istemem. bunu da şey için söylüyorum hani giydiklerime vs dikkat ederim açık giyinmemeye ama, dindar evlenmeden önce ilişki yaşamak istemeyen erkekler de beni tercih edecek diye bi kaide yok onlar da kapalı birini isteyebilir çok normal. o zaman benim gibiler ne yapıyor ? cidden bu durum benim insanlarla flörtleşmemi bile etkiliyor , mesela sınıftan birinin çıktığı asistanı ben de beğenmiştim dışarıdan, ilgimi belli etseydim ve ilişkimiz başlasa nasıl olacaktı ya da o bana ilgi gösterseydi adım atsaydı. bu konuda özellikle benim gibi olanların deneyimlerini dinlemek isterim, nasıl buna saygı duyacak kişileri çekebilirim kendime, cidden sırf cinsellik istemediğini söylediği için kaç kez flörtü biten arkadaşım da oldu

1. Biz de tatile gitmiştik arada cinsellik yoktu suslu :d sevismek ve uyumak vardi sadece. Sana saygi duyacak birini bulman gerekiyor ne bileyim onceligi seks degil de sen olacak seninle mutlu olmak olacak. Yasin buyukse biraz zor ama sahsen ben cinsellik yasamiycagim birini istemem

23 ağustos 2022 16:57

2. Bakış açınız çok yanlış. Davranışlarınızla goruntunuzle öyle birini çekemezsiniz. Basit yöntem aslında. Yadirganmak istemiyorsanız direkt sevgili olmazsınız flört olursunuz o zamanda size sorulmadan siz sorarsınız düşüncelerini ilişkide istediği beklediği cinsellik boyutunu. Düşüncelerine göre flortu sonlandirir veya devam edersiniz. Tipine göre cinsellik isteği zıt çıkanlar olabiliyor. Siz direkt evlenmeden olmaz demek yerine flört edin o aşamada sorun öğrenin. Anca böyle size uygun birini bulabilirsiniz. Mesela ben de birini beğenince sevgili olmak için flört etmeye başlarım ama cinsellik istiyor mu diye düşünmem ne tepki verir ben istemesem diye düşünmem. Tanımaya calisirim. Sizde tanıyarak eleyin. Şunu giyin şunu yapın oylelerini çekin diye bir şey yok.

23 ağustos 2022 16:59

3. senin gibiler anal yapıyor süslüm. onu da istemiyorsan zor.

23 ağustos 2022 17:00

4. İnsanlarla flortlesmenizi engelliyor çünkü hayati siyah ya da beyaz sanıyorsunuz. Anladığım kadarıyla size göre tesettürlü insanlar cinsellik yaşamaz ve cinsellik yaşamak istemeyen erkeklerle birlikte olur. Açık saçık giyinen insanlar ise cinsellik yaşamak isteyenlerle birlikte olur. Kendinizi iki kısma da dahil etmediğiniz kendinize göre biri olmayacağını düşünüyorsunuz. Ama hayat bu kadar keskin çizgilerden oluşmuyor. Sizden muhtemelen bir 10 yaş büyüğüm tesetturlu sevgilisini cinsellige zorlayan da gördüm. Tatile gidip ayri odalarda kalan açık insanlar da gordum

23 ağustos 2022 17:09

5. Flörtken ayrılmak kötü bir şey gibi anlatmissiniz. Düşünceler uymamış ayrılmışlar birbirlerini zorlamak yerine.. böyle insanlar elbette vardır. Bunu ancak flört ederek öğrenebilirsiniz. Flört yakınlaşmak değil ki. Mesajlasin sohbet edin konuşun. Öğrenin bu konuya bakış açısını. Hatta ciddi ilişki evlilik niyeti olanlara yönelin. Yaşınız küçükse evlilik dusunmuyorsaniz sizi sevebilecek değer gösterecek arkadaşlıklar da edinebilirsiniz. Herkes seks yapmıyor. İnsanların da korkuları kaygıları var. Sevişmek opusmek bile istemiyorsanız konuşursunuz. Mesela ben ilişkim başladı sevgili olduk konuştum. İlişki istemiyorum hazır değilim dedim. Benim hazır olmama sebebim bekaret de değil. Kişisel kaygı ve korkular. O da buna saygı duydu. Birlikte olmadık ben yakinlasirsam istersem bir şeyler yaşadık. Karakteri oturmuş iradeli insanlar her zaman belli olur zaten. Sebebini öğrenmek isteyenler olabilir neden evlilik öncesi istemiyorsun derler saygı duyarlar. Kendisi istiyorsa ayrılır çünkü bu da çok doğal. İnsan sevdiğiyle ten tene olmak zevk almak isteyebilir. Sizin fakultede bu konuda daha açık görüşlü hayatlar varda başka bölümlerden flortler bakabilirsin. Flört etmeden senin gibi birini hayatına çekmen zor. Bir de erkeklerin birçoğu da aslında aşıksa seni beğeniyorsa terk etmiyor. 10 sevgilim olmuştur onu da sen hazırsan ben hazırım demistir bana. Ne zaman istersen demiştir. Seni seven aşık olan biri belki sana sadık kalarak saygı duyabilir.

23 ağustos 2022 17:10

6. Benim düşüncem cinsellik yaşamama yönünde zaten hazır hissetmiyorum ve dini tarafı da var bu durumun. O yüzden cinsellik yaşamamanın yanlışlarını açıklamanıza hiç gerek yok, sorum da bunu içermiyor zaten. ben de risk olduğunun farkındayım hepimiz kocaman insanlarız

23 ağustos 2022 17:11

7. Sana gore acik giyenler ve tatile gidenler direk sex yapiyor demek hmm

23 ağustos 2022 17:12

8. Anonim 9 yanlış anladın beni  siyah ve beyaz olarak görmüyorum, hatta birebir örneklerini de arkadaşlarımda görüyorum. Dediğin gibi açık giyinen biri yaşamayabilir, hattakapalı ve cinsel hayatı olan da arkadaşlarım var. Ben de sevdiğim insanla öpmek sarılmak isterim ama yine de çevreme baktığımda benim hayal ettiğim ilişki daha lise aşkı tadında kalıyor :D

23 ağustos 2022 17:15

9. Tatile gitmeye ya da giyime takılmayın lütfen,

Sadece hani cinsellik istemeyen erkekler daha dindar görüşlü olsa onlar da kapalı birini ister diye bu örneği verdim.

Hatta çok dindar birini ben de istemem diye belirttim

23 ağustos 2022 17:18

10. Üstteki süslülerin de dediği gibi bu devirde cinsellik yaşamak istemiyor olmak özgüvenimi düşürüyor ve flört etmek istmeiyorum biter diye. Ama flört edip denemeden de kendimiz gibi düşünen birini nasıl bulacağız çok haklısınız

Ben cevabımı aldım, yazan tüm süslülere teşekkürler

23 ağustos 2022 17:22