evli oldugu halde eski sevgilisini unutamayan var mi lutfen yardim edin?????

kizlar bunu yazarken cok dusundum belki linc yiyecegim ama artik dayanacak gucum kalmadi etrafimda bunu paylasacagim kimsem yok. universitede 4 yil boyunca beraber oldugum bir erkek arkadasim vardi. cok baska sevmistim onu.. okul bittikten sonra benden ayrildi. hep okul bitince evlilik hayalleri kurarken yuzustu birakti beni..tam 2 yil aci cektim onu unutamadim ve bu esnada psikologa bile gittim. sonra karsima esim cikti ona asik olmadigim halde cok iyi bir insan diye onunda evlendim. ondanda bana karsi bir ask, buyuk bir sevgi hissetmedim. mesafeli bir iliskimiz oldu her zaman. ama oyle bir noktaya geldi ki evliligimiz resmen iki ev arkadasina donustuk. 5 yillik evliyim. evliligim boyunca eski sevgilimi 1 gun bile unutmadim. onu dusunmedigim 1 gun bile olmadi. kendimi cok suclu hissediyorum. inanin bunu yazarken bile agliyorum. defalarca esimden bosanmayi dusundum bunu ona soyledim ama bosanmaya hic yanasmadi. aklimda,fikrimde butun ruhumda eski sevgilim var. cok uzun yillar gecmesine ragmen unutamiyorum onu. hayatima odaklanamiyorum hep gecmisi ve onunla yasadigimiz gunleri dusunuyorum. kendime cok cok kizginim ama bunu asamiyorum onume bakamiyorum. bir insam bunca yil gecmesine ragmen hala aci ceker mi hic mi unutamaz? tekrar psikologa gitmeyi dusunuyorum. inanin cok zor durumdayim. ne yapmam gerekiyor siz olsaydiniz ne yapardiniz? lutfen bana bir akil fikir verin..

1. kesinlikle profesyonel destek almalısın kolay bir karar değil

18 eylül 2019 15:19

2. Niye evlendiniz anlamadım sen sen ona aşık ne ondan sana bi aşk hissetmişsin ee niye evlilik?

18 eylül 2019 15:22

3. Sırf evlenmek için evlenilir mi ya? Nasıl böyle bir şeye cesaret edebildiniz? Adam çok sevse, üzerinize titrese o ilgiden hoşlandınız derim ama bunun elle tutulur hiçbir yanı yok. Bir de 5 sene nasıl sabredebildiniz?

Bence psikolojik destek alın tekrardan ama eşinize olan sevginizin artacağını pek düşünmüyorum.

18 eylül 2019 15:28

4. eski sevgilinize karşı olan aşkınız bitmeden bir adamın iyiliğine aldanıp sevgi olmadan evliliğe kapılıp gitmişsiniz. aynı tutkuyu, sevgiyi bulamadığınız için şu an onu daha çok özlüyorsunuz. psikolojik destek mutlaka alın. eşinizle aranızdakileri çözemezsenizde mutlaka beraberde terapiste gidin. sonra ikinizin evlilikten beklentisi farklıysa evliliği sürdürmekte manktıksız geliyor. en doğru kararı ikiniz birlikte verirsiniz.

18 eylül 2019 15:33

5. 3 ve 4. anonime katiliyorum. duygusuz bir evlilige girmissiniz ustelik birini daha unutmamisken. bosanmadan bu sorunun ustesinden gelebilir misiniz bilemedim. her insanin sevgiye ihtiyaci vardir cunku. destek alin mutlaka ve bosanirsanizda kendinize unutmak icin zaman taniyin

18 eylül 2019 15:34

6. duygusal bosluktan eskisine sarmissin suslu. bence de psikolojik destek al. kafanda eski iliskini ideallestiriyorsan kendine eski sevgilinin kotu taraflarini ve seni nasil terk ettigini hatirlat. eski iliskin dusundugun gibi iyi olsaydi ayrilmazdiniz.

18 eylül 2019 15:41

7. İnsan sevmeden sevilmeden nasil evlenir anlayamiyorum ya. Benimde bi sevgilim vardi onu unutamiyordum o benden ayrilmisti. Ona ulasamadigim icin, bana gore yarim kaldigimiz icin takinti haline getirmistim. Sonra esimle tanistim ona benzettim ve onun icin hoslandim. sonra olmadi yollarimizi ayirdik ama pesimi hic birakmadi bana defalarca yazdi ve sonra yeniden basladik. onu cok sevdim ve o da beni cok sevdi evlendik. Eger sevmeseydim sevilmeseydim hayatta evlenmezdim. Eski sevgilim aklima hic mi gelmiyor, tabiki geliyor. Cunku yarim kalmislik hissi var icimde ozellikle esimle kavgaliyken falan filan yani diger suslulerinde dedigi gibi duygusal bosluga dustugumde geliyor. Sonra yine unutuyorum cunku esimle surdurdugumuz guzel bi evliligimiz var.

18 eylül 2019 15:51

8. bunu iyi ki yazdın. ben de bu sebeple evlenmeyi düşünmüyorum dert birken iki oluyor. Allah sabır versin. Ben e unutamadım uzun ilişkimi. Ondan evlenmiyorum yalnız öleceğim diye üzülüyorum ama sanırım evlenmemek daha iyi.

18 eylül 2019 16:01

9. Kizlar hepinize cok cok tesekkurederim..en kisa zamanda zaten psikolojik destek alacagim. Anonim 3 ayrica senin yazdiklarini dusundum uzun uzun.. duygusal bir boslugun icinde oldugum o kadar dogru ki nasil kurtulurum bu cikmazdan bilmiyorum

18 eylül 2019 17:25

10. Böyle olmaktan cok korkuyorum ya