evli olup bosananlar ya da boşanan tanıdığı olanlar, boşanma sebebiniz neydi?

aldatmadan ayrılan çok var mı ona bakacağım. evlenince insan aldatmaz kolay kolay gibi geliyor.

1. Hahah gerçekten süslum biraz safsin galiba. Aksine artik evlendik beni kolay kolay birakmaz affeder, bosanmis kadin olmayi goze alamaz deyip daha cok aldatiyorlar, iyice saliyorlar

2 mayıs 2021 19:40

2. Benim bir tanıdığımın boşanma sebepleri adamın sürekli iş için sehirdisina çıkmasıydi. İstemese bu kadar çok gitmezmiş ama o özellikle gidiyordu. Ailesini boşlaması karısını rahatsız etti. Bu sebeple heralde evde tartışmalar da oluyordur. En sonunda kadın boşadı. Diğer bildiğim boşanmalarda hep erkek aldatiyordu, erkek boşanıyordu.

2 mayıs 2021 19:41

3. Evliliklerde aldatma aşırı derecede yaygın. Küçükken çok bilmezdim ve anlamazdım insan daha romantik bakıyor çünkü ama yaş aldıkça gördüklerime duyduklarıma inanamıyorum. Aldatılmayan evli kadın yok gibi bir şey o kadar diyeyim. En masum adam bile iş yerinde onla bunla cilveleşiyor. Ama çoğu kadın boşanmıyor tabii boşanmalar genelde erkek istediğinde oluyor.

2 mayıs 2021 19:46

4. birincisi arkadaşımın abisi - kadın, kaynana (arkadaşım annesi) terörüne dayanamadı.

ikincisi arkadaşımın teyzesi (boşananın oğlu da kardeşimin arkadaşı) - kadın aldatmış ama saklıyorlar. oğlu kardeşime söylemiş. ayrıca kocasının yeğeniyle iş arkadaşıyım. o da bir şeyden bahsederken aile sırlarını döktü biraz. zaten oğlu da annesiyle görüşmüyordu yıllardır, pandemide anane araya girip bir araya getirmiş. yani bu olay bayağı 18-19 senelik evliliğin aldatmayla bitmesi olayı.

üçüncüsü arkadaşım - yine kaynana terörü

dördüncüsü arkadaşım - geçen sene bu zamanlar kocası yürüyüşe diye çıkıyor pandemide. sonra pozitif çıkıyor. evleri şehir dışında ve ancak ormanlık alanda yürüyüş yapabilir. kurcalayınca yürüyüşe diye başka bir kadına gittiği ortaya çıkıyor. üstelik daha 2 sene olmamıştı evlendikleri.

beşincisi - aile dostumuz. adam ofisinin olduğu binadan başka biriyle 12 senedir birlikteymiş. kadına ev almış, araba almış, yazlık almış yetmemiş kadının yeğenini özl lise ve üniversitede okutmuş, yurt dışına dil için göndermiş.

altıncısı - annemin yardımcısı. kadın haftanın her günü ev işine gidiyordu. kocasının aldattığı ortaya çıkınca sürekli gittiği emekli hakim yardım edip boşanmasını sağladı. böyle eski müşterilerinin yaardımıyla kadın kendine yeni bir hayat kurdu. önce evde yemek yapıp satma işine girmişti. açıktan liseyi bitirdi. şu an kendi züccaciye ve ev tekstili dükkanı var.

2 mayıs 2021 19:52

5. evlenince insan aldatmaz kolay kolay gibi geliyor :D

2 mayıs 2021 20:00

6. Bi yakınım kocasından şiddet gördüğü için boşandı. Kocası Gizlice 2. Kadınla evlenen ve o yüzden boşanan o kadar çok kişi biliyorum ki, aldatma çok yaygın aslında.

2 mayıs 2021 20:21

7. Asıl aldatma olayları evlilerden çıkıyor kadınıda erkeği de çatır çatır aldatıyor .herkes biliyor bunu çoğu durumda kimse sesini çıkarmıyor

2 mayıs 2021 22:08

8. Kuzenim boşandı. Eğitim ve kültür seviyesi denk olmayan biriyle evlendi. Nişanlıyken hamile kalmıştı. Bence hamile kalmasaydı nişanlıyken olmayacağını anlar ayrılırdı da neyse. 2. Çocuktan sonra baktı ki bununla olmayacak boşadı adamı. Aldatma falan yoktu adam bayağı seviyor hala.

2 mayıs 2021 22:33

9. Eskiden olsa kadınlar ses çıkaramıyor boşanmıyor normal gelirdi de (ekonomik özgürlükleri olmadığı icin), su an çoğu kadın kendi ayakları üzerinde durabilecek kapasitede. Neden aldattildiklarini bile bile boşanmasınlar ki? Çok gurur kırıcı bir şey. Erkeklerin çoğu aldatıyor gibi yorumlar, korkunç gerçekten. Kime güvencez ya :( benim çevremdekiler genelde erkeğin sorumsuzlugundan, ev bark aile bilincinde olmamasından boşandılar. Aldatma konusunda ellerinde kanıt olmadığı için emin değiller. Ama genelde evlendikten 2-3 sene sonra boşandılar.

Evlilikte resmiyet olduğu için insan daha çok sadakatli olur gibi gelirdi bana hep. Ama sanırım masal dünyasında yaşıyorum:(

2 mayıs 2021 23:02

10. neden boşanmıyorlar sorusuna cevap vermeye geldim.

ne kadar inkar edersek edelim erkekler ilişkide manipülatif davranabiliyorsa, istediği naneyi yiyip affedileceğine güvenebiliyorsa bu kadının omurgasızlığından oluyor. gözlemle sabittir ki çoğu ilişki bir günde mahvolmuyor, bu yavaş yavaş oluyor ve kadınlar erkeklerin yarattığı sorunları görmezden gelmeyi tercih ediyor. ilk kırmızı bayrakta (aldatılmak da buna dahildir) yüz göz olmayıp ilişkiyi bitiren kadınları tenzih ederim, onlar asıl örnek alınması gerekenler.

ekonomik özgürlüğü olduğu halde işi yokuşa süren, abuk subuk ilişkilere kendini adayan, boşanırken bile adama yaranma derdinde olan, işi dramatikleştirmek için saçma kararlar alıp çocuğunun geleceğini mahveden kadınlar gördüm, ama maalesef ilk kırmızı bayrağı görünce çat diye boşanan kadına henüz rastlamadım.

2 mayıs 2021 23:49