evli olup da yüzük takmamak sizce garip mi ve nedeni ne olabilir?

çevremdeki bazı evli çiftler yüzük takmıyor. ya da aralarından biri takmıyor. bu sizce garip mi ve neden takmıyorlardır sizce?

1. Ben de takamıyorum süslüm 1 kez kaybettim sonra takasım gelmedi hiçbir tür yüzükle rahat etmiyorum açıkçası bu yüzden eşime de takmasını hatırlatmıyorum yerini bile bilmiyoruzdur şu an çoğu evli çift takmıyor bizim çevremizde de

3 şubat 2022 10:56

2. bunlardan biri de biziz.Yüzük aldık başta taktık ama ben hep unutuyorum takmayı ve uzun süreli taktığımda da parmağımda egzama oluşuyor.Eşim de diş hekimi eldiven kullandığı için sürekli ona da zor oluyor.Sonuç ikimiz de takmıyoruz ve bir gram garipsemiyorum.

3 şubat 2022 10:57

3. İkimiz de zayıfladık bu sebeple yüzüklerimiz büyük gelmeye başladı. Böylece yüzük takmamaya başladık. İlk bir kaç ay kendimiz garipsiyorduk. Sonra geçti.

3 şubat 2022 10:58

4. evliyim, bir sürü yüzüğüm de var. bazen spora gittiğimde ya da hobi olarak ahşap işleriyle uğraştığım günlerde takmıyorum güvenlik nedeniyle, bazen de unutuyorum. ben kıyafete, takılara göre yüzük taktığım için her akşam çıkartıyorum. eşim taktığımız günden beri çıkarmadığı için o hep takıyor oluyor.

bence garip değil çünkü yüzük takmayıp bekarmışım gibi davranmıyorum ama iş yerinde yüzüksüz denk gelen memurlar evliliğimin kötü gittiği, boşanacağım gibi bir dedikodu yaymışlar. biri sordu, ben de yok öyle bir şey nereden çıktı ki dedim. soyadımı değiştirmediğim ve yüzük takmadığım için öyle düşünmüşler (herkese mesafeli, aile hayatını işte kimseye anlatmayan biriyim; benim dedikodumun yapılması bile saçma yani başlı başına, daha önce de spor ve diyetle kilo verdiğimde mideme kelepçe taktırdığım söylentisini duymuştum). yüzük taksan da kocasının parasıyla gösteriş yapıyor olur, daha günlük bir şey taksan karatı mı küçük derler. yani insanlara yaranmak hiçbir zaman mümkün değil kısaca, kimse haddini bilmiyor.

3 şubat 2022 10:58

5. kocam takmıyo parmakları rahatsız oluyo şişko olduğu için bende arada takmıyorum yani anca aklıma gelirse takıyorum, çok mühim şeyler değil bence.

3 şubat 2022 11:02

6. herkesin evliliği, tercihi kendine. ben de büyül ihtimal takmam gibi geliyor çünkü doktor olacağım, hastanede sürekli tak çıkar yapmakla uğraşamam.

3 şubat 2022 11:17

7. Çok önemli bir nedeni olmasına gerek mi var ki takılmıyor olabilir

3 şubat 2022 11:43

8. Evli değilim ama ben de takmak istemiyorum :(

3 şubat 2022 12:51

9. Bizim alyansımız o kadar rahat ki elimde olduğunu unutuyorum, hiç çıkarmıyorum. Sadece el yıkarken yerinden oynatıyorum altı temizlensin diye. Eşimin çıkardığını da hiç görmedim, ona da çok rahat geliyormuş.

Milletin lafını hiçbir türlü kesemezsiniz. Ben tektaşımı sadece özel günlerde takıyorum. Çok rahat olmadığı için günlük hayatımda tercih etmiyorum. Bana da tektaşını takmıyor diye laf ediyorlar. Eşi bi tektaş almamış herhalde falan diye dedikodu ediyorlarmış, duydum birkaç kez.

3 şubat 2022 13:04

10. Garip değil gerek duymayan insan çok. Bazı işlerde kolye küpe yüzük takması güvenlik sebebiyle yasak. Bu tarz bir şey de olabilir. Dini inançları gereği takmayan da var. Zaten erkeklere göre yüzük kadinsal bir şey bence. Evlilik teklifi bile kadına yüzük takmak üzerine bunu da manasız buluyorum mesela ben. Ben isterdim takmasini. Evlilik yüzüğü vs de değil. erkeklere normal yüzükler de yakıştıran biriyim. Takı ile yasayacak adam bulmak da zor. Kadınlarda elleri sudan yemekten çıkmıyor çoğu rahat etmek için çıkarıyor sonra takası gelmiyor. Böyle düşünüyorum ben

3 şubat 2022 13:05