ex’e fake hesaptan yazdım ve hakkımda söyledikleri ?

ilişki biteli yaklaşık 2-2.5 ay oluyor. baya inandırıcı bir fake hesap açtım ve ona mesaj attım. konuyu eski ilişkilere getirmek için başta samimiyet kurmaya çalıştım. bunu yapmamın amacı cidden canım çok acıyordu. dayanamıyordum ne düşündüğünü merak ediyordum. başta işe güzel bahsetti ama biten bitti kıvamında konuştu. sonra samimiyet artınca benimle olan ten uyumunun mükemmel olduğundan bahsetti. en son bugün sadece beli inceydi göğsü küçüktü, eli kemikliydi demeye başladı. yani o kadar üzüldüm ki. onunla yaşadığım şeyin etkisinden çıkamıyorum. en azından o da benim gibi hissetmiş derken böyle beni eleştirmesi. sonra da şey dedi kendimi soğutmak için abartarak söylüyorum. gibi şeyler dedi:(( sizin yorumunuz nedir. gecenin bu saatinde içim öyle garip ki

1. Size bir şiirle cevap vermek istedim...

Ex kaybetmiş sizi

Çok izlemeyin dizi

Dünyayla benim aramdadaki gibi

Adam fake hesaba anlatır herşeyi

Demiş ki göğüsleri küçüktü

Sanki onunki çok mu büyüktü

Bu çocuk fake hesaba aşık olur mu

Ne de olsa kalbi yıkık döküktü,

İyisi mi silin siz hesabı,

Anmayın adını, vermeyin cevabı

Hak etmiyor tutmayı ellerinizi

Ne ince belinizi ne de sizi

23 eylül 2022 02:07

2. Bunlar eleştiri mi ya ben iltifat olarak aldım bunlari

23 eylül 2022 02:13

3. Eleştiri ya bi tek beli güzeldiye getirdi lafı

23 eylül 2022 02:16

4. Biraz eksik yazmışım sadece belimi seviyormuş, elim, çenem,göğsüm,popom hepsini eleştirdi

23 eylül 2022 02:24

5. Sizi bir başkasına anlatmış olma ihtimali çok kötü ya. Ayrıca sonuçlarına katlanamayacağınız işe neden kalkıştınız ben anlayamadım.

Benimle yaşadığı özel şeyleri elin insanına rahat rahat anlatabiliyorsa popoma ne dediği çok umrumda olmaz. Tehlikenin farkında değilsiniz.

23 eylül 2022 02:32

6. Bende yaptım bunu. Benden sonra olduğu kızdan yeni ayrılmıştı. O kız iÇin özel bir şey yoktu aramızda cinsellikte iyi değildi falan dedi. Kendine bakmayı da bıraktı ona olan ilgimi kaybettim vs diye. O kız iÇin üzüldüm ve kendim tekmeyi bastığım iÇin mutlu oldum. Artık kendisi aklıma bile gelmiyoe

23 eylül 2022 02:37

7. Ben bana hiç söylemediği ne düşündüğünü bilmediğim şeyleri konuşmak istedim. Böyle bi kaç cümle etmesi de tuhafıma gitmedi. Ama beni bu kadar çap bulduğunu tahmin etmezdim o baya üzdü

23 eylül 2022 02:54

8. Eli kemikliydi nasıl bir eleştiri ilk kez duyuyorum bence iyi ki yapmışsın ne kadar güvenilmez biri olduğunu gördün artık düşünmezsin exini

23 eylül 2022 09:39

9. ben siz olduğunuzu anlamış o yüzden böyle abuk subuk konuşmuş diye düşündüm yoksa kim yeni flörtüyle eski sevgilisinin çenesine elinin kemiğine kadar kritik yapar ten uyumumuz çok iyiydi der ki aşırı saçma yani. insanın kendisinden başka kimse de bunları merak edip sorup dinlemez diye düşünüyorum bence net anlamış siz olduğunuzu, ya da şüphelenmiş. faketen yazman başlı başına saçma bi hareket boş yere kendini üzdün. takma ve önüne bak artık bence. sevse ya da özlese adım atardı zaten ne düşündüğü belli değil mi fake hesaba ne gerek var öğrenmek için?

23 eylül 2022 09:50

10. süslü okurken ben de direkt anladıgını düsündüm ki baya sherlock biriyimdir. bence kesinlikle fark etmis senin oldugunu :/

23 eylül 2022 12:39