fake story atıyor musunuz kızlar?

çevremde o kadar çok fake story atan var ki. amaç nedir neden yapılır siz yapıyorsanız neden yapıyorsunuz ?

1. 4 aydır instam yok rahatım. Cidden o kadar rezil bir durum ki hayatlar sadece sosyal medya için yaşanıyor gibi şu an. Bir arkadaşım var çatıda bir mekan varmış süleymaniyede giriş 200₺ miymiş ne dedim ki saçmalama ne için vereceksin bu parayı. Sonra kanka haklısın fake bulayım hemen afayım millet ne bilcek dedi. Ne diyebilirim ki...

3 ağustos 2020 20:12

2. fake story diye bi şeyin varlığından şu an haberdar oldum

3 ağustos 2020 20:20

3. Mesela bir arkadaşım gittiği mekanın değişik açılarında bira fotosu cekiyor farklı günlerde gitmiş gibi atıyor yine mekandayız diye. Ama sorsan evde yatıyor. Mesela pahalı mekanlarda fake atan çok var. Cidden amaç ne merak ediyorum :))

3 ağustos 2020 20:25

4. bir kere yaptim. onda da yakin arkadaslarimin haberi vardi zaten. bir arkadasim tatil icin baska bir yere gidiyordu ben de özleyeceğim yazmisti. merak hanim ablamiz hemen nereye diye yazdi aylardir yazmayan kiz, merak etmis babababa dkdjfk ben de x sehrine gidiyorum isim var demistim sadece dönüş icin onceden çektiğim, atmadığım bir storyi attim. konu kapanmisti.

3 ağustos 2020 20:44

5. fake serumlu kol fotosu atanlar var sevdiği kişi noldu diye sorsun diye.... hatta buradan biri istemişti... rezalet

4 ağustos 2020 01:37

6. Okulumda yabancı az takipçili bloggerların/instagrammerların storylerini ç/alıp üstünde oynayıp paylaşan 2 3 kız var. Hatta bunlardan birinin tüm insta postları suratı gözükmeyen tumblr kızlarından oluşuyordu, artık arada kendini de atıyorjsjsj.Rezillik resmen

4 ağustos 2020 02:01

7. Ay buna en yaklatığım nokta eski sevgili/yeni flört hatta koca adayım var. Koskocaman bir dert kendisi. Geçen aramız bozukken akşam arkadaşlarla çıktım. Story attım açmadı. Birkaç tane çekmiştim diğerini bu akşam atmayı düşünüyorum ama içim içimi yiyor ya ben de yakındayım falan der bir şey olur diye. Yapamıycam sanırım asdffaaf

4 ağustos 2020 18:07