fakir sevmemem sorunu hakkında?

selamlar sorum yorumdadır.

1. selamlar soru başlığım biraz alçakça ama sorun şu ki ben belli maddiyatta biriyim ve karşı cinsde para sorunu görünce direkt soğuyorum, adamlar yemeye gelmeseler bile ki birkaç kere oldu, hep bi para sorunu anlatmalar, ben biraz da çalışkan bi tipim, çok çalışkanlığıma tabiri caizse: eşşek gibi çalışsam benim de bu tar bir gelirim olur tarzı bakış açısı.

mütevazi ve neşeli biriyim ama para muhabbetleri beni çok geriyor, insanlarla ilk tanışınca maaşın kaç diye de sorulmaz ki ayıp ben de oluruna bırakıyorum ve olmuyor genelde. çok da ayıp buluyorum aslında bu düşüncelerimi. ama durum bu.

benimle tanışmak isteyen bi tipe: senin için uygun değilim desem de egolu gibi bi tavır oluyor falan filan. valla sıkılıyorum.

13 temmuz 2021 10:19

2. Suslu soru nerde hala anlamadim kdjfkfkf

Kendine denk birini istemekte hiçbir sorun yok bence. Umarım karşına istediğin gibi biri çıkar. Sen hem caliskanmissin hem zenginmissin, yine çalışkan ve zengin birini istemen hakkin bana gore.

13 temmuz 2021 10:22

3. Süslü haklısınız bence. İyi veya kötü Alıştığınız bir hayat standardı var neticede. Onun altına düşmemek istememeniz gayet normal. Ayrıca para muhabbeti gerçekten sevimsiz.

13 temmuz 2021 10:22

4. senin için uygun değilimden ziyade "birbirimize uygun değiliz" daha doğru bir ifade bence. çünkü belli ki birbiriniz için uygun olmayacaksınız. bu sadece sizle alakalı bir durum değil karşı tarafla da alakalı.

çok linçlenebilecek bir başlık ama kendinize göre haklısınız. ben de belirli bir gelir seviyesindeyim ve işlerimle bunu daha da arttırabilme imkanım var. hayatımda alıştığım belli standartlar var. birlikte hareket edemeyeceğim biriyle birlikte olmak istemem. hele ki sorumsuz ve tembel olup da para lafı yapan insanlara asla tahammül edemem.

13 temmuz 2021 10:26

5. süslülerim öyle çok lüks meraklısı da bi tip değilim bu arada paragöz de değilim, tüm çabam kendim ve ailem için, belli bir refah düzeyine ulaşalım kimseye minnet etmeyelim diye, sadece yiyici demiyim de maddi olarak düşük adamların standartını kendiminkine ıkarmak gibi bi gayem yok, bu bile sorun oluyor ben sıkılıyorum.

13 temmuz 2021 10:27

6. En iyisi süslüm çok doğru bir tavır ben de çulsuz sevmem

13 temmuz 2021 10:33

7. süslü sana kesinlikle katılıyorum. maddi durumu kötü olan, geçim sıkıntısı çeken kişilerle gelecek düşünemiyorum maalesef. hem donlarını yıkıycam, hem kendim çalışıcam, yemeği yapıcam, hem de market alışverişinden kısıcam öyle mi :d yok valla akıl karı iş değil.

13 temmuz 2021 10:59

8. Ben de böyleyim, kendim de çok çalışırım ve paramı çarçur etmem, yatırım yaparım. Bu yüzden tembel, parasını çarçur eden, 30 yaşına gelip yıllardır çalıştığı halde birşey edinememiş biriyle olmak istemem.

13 temmuz 2021 11:26

9. Süslü ben de böyleyim, ezmem, eziklemem kendi hayat tarzıdır der geçerim amaaa belli bir sene çalışmış hayatını oturtamamış, temel ihtiyaçlara para noktasında bakan tiplerdense salarım. Gayet normalsin aslında. Daha güzel harcamak için çok çalışmakta bir sorun göremiyorum ben. Bu insanları para yönetimini yapamayan hayatının bir yerinde sorumsuzluk yapmış, sonra toparlayamamış insan gibi görüyorum.

13 temmuz 2021 11:40

10. a13: aynen süslüm mesela covid tam kapanmasında ben aktif olarak işe gittim çalıştım, maaşımda bir azalma olmadı, harcamalarım azaldığı için de bu süreçte bir hayli yatırım yaptım mesela, para ve zaman yönetimini belli yaşa gelip de oturtamamış kişiler için çok tatlı şeyler düşünemiyorum.

13 temmuz 2021 12:02