faladdin tamamen ücretli mi oldu?

artık günlük fal hakkı yüklemiyor. desteğe mesaj attım reklamları izkeyerek fal kazanabilirsiniz yazmışlar

1. yooo ben her gün bir fal hakkı kazanıyorum

27 temmuz 2019 16:54

2. Vallahi ben sildim.zaten dinlediklerini düşünüyodum baya baya.Ücretsiz diye yükledik tabi ki ekmek kazanıcak ama fal hakkı için reklamla uğraşılmaz

27 temmuz 2019 16:54

3. Reklami izledikten sonra fal hakkiniz geliyo, bazen fal baktirmak icin reklam izletiyo

27 temmuz 2019 17:01

4. Dinlediklerinden, mesaj ve fotolara eristiklerinden yüzde yüz eminim. O yüzden sildim ben de bu programı.

27 temmuz 2019 17:20

5. Ya kizlar bildiginiz benim okudugum bolumumun ismini bildi ve herkesin tercih ettigi bir bolum degil yani. Nasil eristi nerden bakiyorlar acaba diye dusunuyorum:/

27 temmuz 2019 18:49

6. Reklam izle diyorum, yükleniyor deyip kalıyor. İzlesem de 10 puan falan verçyoe yine kazanamıyorum. Valla dinliyolar mı bilmem ama benim katılacağım uzun zamandır da beklediğim bi etkinlikte bir çift kahverengi gözün üzerimde olacağını söylemişti ve oldu. Üstelim sayıca az kişiydik, öyle birinin geleceğini de bilmiyordum.

Beleşçi diyen süslü de saçmaladığının farkındadır umarım. Fal uygulamasına para vermeye niyetim yok. Ben de sana enayi deyim o zaman

27 temmuz 2019 18:55