fazla kilolulara göre pantolon hiçbir yerde bulamıyorum?

kızlar 160 boya 75 kiloyum baya kiloluyum ( diyet sürecindeyim şu anda) ve kendime göre pantolon asla bulamıyorum ya. herkes zayıf olmak zorunda mı anlamıyorum. kışlık koyu renk bi kot pantolon ve ofiste giymek için biraz kalın bi kumaş pantolon arıyorum, internetten ne kadar aldıysam ya baseni olmadı ya çok şekilsiz durdu. baya bir basenleri olan kızlar bana bir pantolon linki atın lütfen :(

1. Yüksek bel mom jeansler de olmuyo mesela kazağı yada tişörtü pantolonun içine sokamıyorum göbekten ötürü komik duruyor. Ama nerdeyse bütün pantolonlar yüksek belli !

24 eylül 2021 15:32

2. Öncelikle baya kilolu değilsiniz:) ben de kiloluyum 44 bedenim. Lcw, milla, mango ve H&M'de istediğin tarz bulabilirsin. Son gözdem milla oldu mesela.

24 eylül 2021 15:33

3. Zayıflayın

24 eylül 2021 15:38

4. Süslü ben 160 boya 70 kiloyum 29 30 beden jean giyiyorum sen nasıl bulamıyorsun anlamadım

24 eylül 2021 15:47

5. ben de 160 boya 70 kiloyum lcw, defacto, koton da bulabiliyorum. özellikle lcw kaliteli olmasa da en azından 1-2 yıl giyebiliyorum.

24 eylül 2021 15:49

6. Süslü lcw'da bulursunuz. Ben 46 bedendim, lcw dan kumaş, jean rahatlıkla buluyordum.

24 eylül 2021 15:54

7. Ben de 160 boya 78 kiloyum anlık.. lcw den alıyorum

24 eylül 2021 16:13

8. adl/love my body'e de bakabilirsin

24 eylül 2021 16:23

9. Suslu lcwde var

24 eylül 2021 16:45

10. anonim 2cim ve diğer süslüler millada çok baktım ama bulamadım, rica etsem link atabilir misiniz ya benim bulduklarım hep yüksek bel? Lcw mango hm vs oradan aldıklarınızın linki varsa çook mutlu olurum:)

Galiba basenlerim kiloma göre fazla geniş o yüzden bulamıyorum.

anonim 3; evet benim hiç aklıma gelmemişti zayıflamak çünkü

24 eylül 2021 16:58