fazla mı abartı tepki veriyorum bu konuda?

ilkokula giden oğlum hafta içi okul sonrası ödev takibi, eksik konu çalışması için bir atölyeye gidiyor. sayıca çok az öğrenci var, bi 10 kadar. orada onlardan sorumlu olan kadınlardan biri haftanın bir günü çikolata alıp ya da kurabiye tarzı bir şeyler yapıp çocuklara getirip, onlara veriyor. diğer çocuklar veliler bu konudan rahatsız değiller ama ben rahatsızım neden çikolata veriyor ki? bu konuda tepki gösterdim, kızdım oğluma alma diye ama öyle deyince üzülüyor oğlum. grup var whatsapta, oraya rahatsızlığımı dile getirdim, tepki verdim belki diğer veliler de arka çıkar dedim ama kimseden ses çıkmadı. bu o kadar basit bir konu mu allah aşkına? amacı ne ki? kimse kimsenin çocuğuna çikolata veremez, hadsizlik bu. hayır anlamıyorum diğer veliler için neden normal bir durum bu. normal bir davranış bu, ben mi abartıyorum?

1. ay neye bu kadar sınırlendın delı kadın ya? kadın çocukları motıve etmek bır hoşluk yapmak ıçın kurabıye cıkolata falan verıyor. bunun neyınden rahatsız olabılırsın?

28 kasım 2022 15:14

2. 8 yaşında. Hem şeker yemesini istemiyorum hem de benim haricimde kimsenin bir şey almasını istemiyorum. Ona ne oluyor? Seviniyorlar diye çikolata almak bana saçma geliyor. Ben ara sıra veriyorum ona çikolata, sonra eve gelince bı parca cikolata vermek istediğim o gün çikolata yemiş olduğu için iki kez yemiş oluyor

28 kasım 2022 15:15

3. Abartmışsınız.Evde yedirmemenizi anlıyorum ama belli yaşa gelmiş artık dışarıda olan çocuğu ne kadar kısıtlayabilirsiniz.haftada bir veriyorlarmış hergün de değil.

28 kasım 2022 15:16

4. Tamam o zaman sen de verme ikinciyi yememiş olsun. Delirdin mi naptın bu ne saçma soru? Ayrık otu gibi diğer çocuklar yerken seninki baksın mı sanki zehir verdi Kadın. Şeker meker desen sen de veriyormuşsun işte. Bi de grubu etkisi altına almaya çalışmış başka derdin yok heralde

28 kasım 2022 15:18

5. Eşiniz duruyor mu ?

28 kasım 2022 15:22

6. E peki normal diyorsunuz da bu kadın sırf bu nedenle çocuklar tarafından çok seviliyor. Çok ilgili çocuklarla göze batan bir ilgi hatta sırf bu yüzden ordan almayı bile düşünüyordum. Bir de üstüne de bu tarz çikolata, kurabiye şeylerle çocuğu iyice kendine bağlıyor. Bu bir yerde çocukların sevgisini kosullandirmak değil mi? Sırf onlara hoş gözükmek için yapıyor bu. Çocuk psikolojisine, pedagojisine çok aykırı. Çocuklar çikolata, kurabiye yiyorlar diye o kadaini seviyorlar, kadında bir yerde çocukların ilgisini bu şekilde elde ediyorum hiç sağlıklı bulmuyorum bu durumu. Ne çocukların fiziği için sağlıklı ne de ruhları için. Derdimi anlatmakta gucluj çekiyorum sanırım ama ikna olamıyorum yam neden biri gidip başkasına çikolata alır ya da kurabiye yapar

28 kasım 2022 15:23

7. süslü sen kafayı yemişsin kimse kimsenin çocuğuna çikolata veremez hadsizlik falan toxic anne olmuşsun diğer veliler de ne diyo bu manyak modundadır büyük ihtimalle

28 kasım 2022 15:23

8. abovvv son cevabınızı da okudum harbiden balatalar yanmış geçmiş olsun

28 kasım 2022 15:24

9. gerçekten uzun zamandır kafayı böyle kıran bırıne rastlamamıştım. allah çevrene sabır versın süslücüm. "bırı neden kurabıye yapar anlayamıyorum" sdlfjssdlfsjsdjgsd

28 kasım 2022 15:25

10. "hem de benim haricimde kimsenin bir şey almasını istemiyorum. ona ne oluyor?"

bu söyleminiz bana çok sağlıksız ve hastalıklı geldi. tanımadığı bir kişiden herhangi bir yiyecek vb şeyler almasını istemiyorum deseniz bir noktada anlaşılırdı ancak sizin cümleniz çok sağlıksız. okulda öğretmeninde, arkadaşından, başka velinin yaptığı x bir şeyden de mi almasın? çocuk yetiştiriyorsunuz cam fanusta kelebek değil. bu şekilde davranmanız ilerde ciddi özgüven sorunlarına neden olun.

had falan fazla dramatikleştirmişsiniz. inşallah o grupta benzer bir üslupta yazmadınız çünkü ayıp.

çocuğunuz bu denli kıyametliyse okuldan da kurstan da alın evde fanusta yetiştirin.

28 kasım 2022 15:26