fiyatı bir servet olmayan çanta markaları önerir misiniz?

giyim markalarının çantalarına da bakabilirim, sadece çanta üreten bir yer de olabilir. poliüretan çantalar bile 1000 liralara çıkmış, illa deri olmak zorunda değil ama göze tok görünen 15 günde soyulmayacak maksimum 500 civarı çanta önerebilir misiniz? matmazel nasıl mesela kullananlar memnun mu?

1. Beymeni kaliteli buluyorum. Matmazel de güzel ama modelleri biraz orta yaşa hitap ediyor, gençseniz yaşınıza uygun bir model bulduğunuz takdirde alın. Yıllarca kullanırsınız

12 kasım 2020 18:13

2. Derimod

12 kasım 2020 18:23

3. Matmazel inanilmaz kaliteli ve saglam. 100 e 200e cok canta aldim ordan zaten en pahali cantasi sezonda 300 oluyor max ve genç işi modelleri de bol, her markada olan klasik toteler, zincir sapli chanel model uzun askili cantalar da var degisik ilginc modelleri de var. Canta piyasasinda uygun fiyatli ve cok iyiler gercekten yillarca kullanirsiniz.

12 kasım 2020 18:35

4. Anonim 4, süslü matmazelin başlığına baktım da derisinin dökülme yaptığından bahsetmiş epey kişi o yüzden kararsız kalmıştım. Çok da uygun değil çünkü çantaları, ortalama 300 400 ama dediğiniz gibi uzun yıllar kullanılıyorsa değer. Teşekkür ederim bütün cevaplara.

12 kasım 2020 18:40

5. Anonim 6, temizlik takıntım var ikinci el kullanamıyorum süslü hele de pandemi döneminde, yersiz bir endişe olabilir ama elimde değil.

12 kasım 2020 19:54

6. İndirim döneminde massimo dutti ve zara’nın deri çanta koleksiyonu.

12 kasım 2020 19:57

7. Neslihan Canpolat'a bakmanızı öneririm, ben içi kırmızı olan büyük deri çantayı aldım ve epey kaliteli buldum. Normalde MK, tory burch, furla ayarında çantalar kullanıyorum; bu onlardan aşağı değil bence.

12 kasım 2020 22:54