flörtü ben mi yanlış anladım amaç nedir buluşmak istemiyor?
3 haftadır her gün konuşuyoruz benden çok etkilendiğini ve ilişki düşündüğünü söyledi. hatta kariyer planındaki değişiklik fikrine bile sıcak bakmadı neden dedim ilerisi için böylesi daha iyi gibi konuştu. etek boyuma bile karıştı. izin vermedim. ancak bu kadar her şeye karışma haddini kendinde bulurken buluşma teklifinde hiç bulunmuyor her gün ama her gün arkadaşlarıyla çıkıyor çok uzak mesafede yerlere bile gidiyor. sonra 5-6 gün aşırı geç yazar oldu. mesaj atıyorum 2-3 saat hatta bazen 6-7 saat sonra cevap veriyor. bu şekilde iletişim kurulamayacağını söyledim dikkat edeceğini söyledi. bende ben teklif edeyim dedim bu akşam kahvelerinde birini beraber içelim diye halledeceğim yoğunum falan dedi (ne alaka?) yoğun asla değil. her akşam dışarıda. neyse bende böyle olunca iletişimi kestim. yazdı üst üste dikkat edeceğim vs diye. nerde nasıl yapalım buluşmayı dedi. bende ben uyumlu biriyim sen karar ver mekana kahve mi yemek mi gibi dedim. aaa artık gözümde masum değilsin dedi. neden ne alaka dedim. bana yıktın planı dedi. yok ben ilk buluşma planıni karşımdaki insana bırakırım genelde dedi. hemen ciddi alıyorsun şakaydı bu dedi. dedim şaka olduğunu anlayabilmem mümkün değildi. neyse normale döndük benden anlık selfie istedi attım istediğimde atmiyorsun her zaman dedi istedin attım dedim sana dair çok sey istiyorum aslında dedi ne mesela dedim söyledim ya geçen gün dedi tekrar sormak istedim dedim sürekli her şeyi teyit mi edeceğim, bu yorar artık her şeyi soruyorsun dedi tamam dedim iletişimi kestim son zamanlarda tanıştığım en normal erkek bu demiştim bu da garip geldi. ben mi yanlis anladim sizce?artık kendimi sorgular oldum. siz ne düşünüyorsunuz? buluşma konuşmasindaki tavrı normal miydi?