flörtün bir anda konuşmayı kesmesi?

süslüler soru açık aslında. sanırım bıktım, yıldım artık. kimseye güvenemiyorum ve hemen vazgeçilebilir değersiz biriymişim gibi hissediyorum. iki haftadır konuştuğum birisi vardı. ama sürekli konuşurduk. ve hani sürekli plan yapardık. hemen mesaj atardı bana hiç geç döndüğü bile olmadı. ama geçenlerde bir akşam yazdım ve bana dönmedi. ertesi gün meraklandığımı yazdığımda işim vardı dedi ve bundan sonraki mesajıma dönme gereksinimi bile görmedi. kaç gündür sürekli çevrimiçi. çok canım acıdı. kendimden nefret ettim. bu olay hakkında fikirlerinizi alabilir miyim süslülerim? sizce korkak ve adi bir herif olduğunu yüzüne vurmalı mıyım?

1. Süslü yanlış anlama ancak belki de korkak olduğu için değil artık konuşmak o kadar da ilgi çekici gelmiyordur ondan yazmıştır. Bunun korkaklıkla alakası yok. Ama adi kısmına katılıyorum. En azından bir şeyler söyleyip bitirebilirdi.

29 eylül 2018 11:38

2. süslüm işim vardı demesinden sonra ben dürüst ol lütfen bana dedim. o da cevap verme cesaretini gösteremedi. o yüzden korkak dedim.

29 eylül 2018 11:40

3. Dürüst ol demişsiniz içinizde kalmasın istiyorsanız yazın ama bu bile yeterli bence. O buna bile cevap verememiş.

29 eylül 2018 11:44

4. giderken dediğim ağır lafları da yanında götürmesini istiyorum. birisinin hayatına girip hiçbir şey olmamış gibi kafasına estiğinde tek kelime etmeden gitmemeli insan :((

29 eylül 2018 11:46

5. Süslücüm böyle durumlarda söylenen her yeni söz sizin canınızı sıkacaktır. Ben kendim bu şekilde tecrübe ettim. Evet daha düzgün bir şekilde artık konuşmak istemediğini ifade edebilirdi ama yapmamış. Ve sizin söyleyeceklerinizi anlayacak, önemseyecek biri olsaydı zaten böyle davranmazdı. Ben hiçbir şey söylemez hayatıma devam ederdim. Eğer ki iki gün sonra hiçbir şey olmamış gibi yazmaya başlarsa o zaman yerin dibine sokardım.

29 eylül 2018 11:52

6. evet sanırım bunu yapacak yüzsüzlüğe sahip bir insan dediklerimi takmayabilir. böyle insanlardan dolayı kendimi değersiz hissettiğim için kendime de kızıyorum. sizde de böyle oluyor mu?

29 eylül 2018 11:53

7. Ben 6. anonim. Geçmişte böyle şeyler yaşadığım oldu. Böyle şeyler yaşadığım için en çok da kendime kızardım. Yaşınızı bilmiyorum ama benim yaşım 30. Artık büyüdüm, olgunlaştım, hayattan ne istediğimi biliyorum, nasıl insanları hayatımda isteyeceğimi biliyorum. Üzülmeye değmeyecek insanlar canımı sıkamıyor artık. Ve kendimi seviyorum. İnsan yaşaya yaşaya öğreniyor sanırım...

29 eylül 2018 12:00

8. 6.anonim süslüm 25 yaşındayım. kimseye güvenmiyorum ama bunu yaptıklarında da elimde olmadan çok kırılıyorum. umarım zamanla sizin özsaygınıza ulaşabilirim

29 eylül 2018 12:10

9. Süslücüm aynısı benim de başıma geldi. Adamla sevgili gibiydik 5-6 aydır takılıyorduk. Birlikte tatile bile gittik. Sonra böyle yazmamaya başladı. Meşgul biriydi çok üstelemedim. bir iki kez yazdım napıyosun tarzı, yazmadı geçiştirdi. En son bir durum varsa bileyim ona göre ben de yoluma bakayım dedim, akşamına yazmış yazıcam ben sana diye. Yazma bir daha gerek yok dedim ve bitti. Ertesi hafta baktım instagrama bi kızla foto koymuş, altına aşk sözleri falan skdfdklfkdlkfdfg

Güldüğüme bakma o kadar sinirim bozulmuştu ki aylarca kendime gelemedim. Adama aşık falan da değildim ama bu yaptığı o kadar koydu ki. Özgüvenimi mahvetti. Bu yaptıkları olaya ecnebiler ''ghosting'' diyor. Hayalet gibi sinsice ortadan kayboluyorlar. İğrenç birşey ya.

Olayın üzerinden 2 sene geçti ben hala toparlayabilmiş değilim özgüveni. Yaşım da küçük değil bu arada. Ama düşündüğümde kendimde problem göremiyorum, neysem oydum, ona yetememiş olmak neden benim sorunum olsun. Sosyal statüsü yüksek bir beydi. İşi, eğitimi, maddi durumu zevkleri, herşeyi dört dörtlüktü. Bu yüzden bu kadar leş bir şekilde hayatından çıkarılmayı haketmediğimi düşünüyordum.

İletişimi böyle kesen biri zaten sosyal açıdan sağlıklı biri midir ki ben kendimi üzeyim.

Böyle insanlar var ya. Hep de olacak süslüm. Kimseye kendini kaptırmamakta ve hiçbir şeye şaşırmamakta yatıyor iş. Herkesten herşeyi bekleyeceksin. Beklenti öldürür.

29 eylül 2018 13:21

10. sanırım bu çağımızın hastalığı. tüm ilişki denemelerim kimsenin birbirine yazmamasıyal bitiyor benim de. anlamaya çalışmaktan yoruldum. bu kadar mı kolay her şey günümüzde?

29 eylül 2018 13:26