flörtün söylediği söz        ?

kızlar daha yeni flörtüz. buluştuğumuzda muhabbet arasında (durup dururken söylemedi yani) bana çok hoşsun etrafında bir sürü kişi vardır dedi. sizce bu gerçek bir beğeniyi dile getirme midir? yoksa beğenmeyince söylenen bir laf mı? hani güzel değil ama tatlı filan derler ya onun gibi.

1. sen güzelsin ben özgüvensizim demek istemiş bence

2 şubat 2021 21:44

2. A1 süslüm aksine çok özgüvenli bir tip. Çevresinde çok kadın var. Bunlar üzerine konuşurken söyledi lafı zaten.

2 şubat 2021 21:46

3. ben özgüvensiz ve kıskancım demeye getiriyor. bir de ben bu ve bu tür laflara çok irrite oluyorum süslüler, sanki yeni sezon mango kürküz. alıcın coktur seninnn;)))) beyenen cokturrr;))) flörtleşeceksek lütfen kaliteli beyefendilerle flörtleşelim bize mango kürkmüşüz gibi davranmasın. ve sevgili süslü ne dediği gayet açık a1 seviye türkçen mi var? adam sana çok hoşsun demiş bize de soruyorsun ki ne demek istedi sizce? wtf?

2 şubat 2021 21:50

4. flörtöz olup olmadığını yoklamaya çalışmış olabilir

2 şubat 2021 21:56

5. Mango kürkü kksmskskwkznsnwnznsnsb

2 şubat 2021 22:02

6. A4 süslü dediğim gibi özgüvensiz değil kesinlikle gereksiz fazla bile özgüveni. Onunla ilgilenen çok onun hakkında konuşurken söyledi bu lafı. Ne maksatla söyledi onu anlamaya çalışıyorum.

Yoksa ben de biliyorum hoş lafının ne demek olduğunu sözlük tanımını. Ama biliyorsunuz bazı kelimeler her zaman aynı anlamlarda kullanılmıyor.

2 şubat 2021 22:06

7. A6 bence de  kendiyle kıyaslayıp onun gibi olup olmadığımı anlamaya çalışmış olması muhtemel. Hani ben böyleyim bak sen de öyle misin acaba? Gibisinden.

2 şubat 2021 22:08

8. Bunu bana yaldir yaldir yuruyen biri de dedi gecen gun. Ozguvensizlik biraz sanirim :(

2 şubat 2021 22:09

9. Bana da şey gibi geldi erkeklerde bazen böyle gereksiz kıskançlıklar oluyor ya hani sadece kendisine yürüyen çok olsun istiyor. Gereksiz özgüvenli bile demişsiniz işte bu yüzden siz ondan aşağıda olun istemiş gibi geldi bana önde olan ilgi odağı olan o olsun siz de onun ilgisini almış olun sadece

2 şubat 2021 22:15

10. Anonim 9 süslü böyle diyerek ilgiyi nasıl kendine toplayacak ki? Beni kendiyle eşit gördü diye düşünmüştüm ben.

2 şubat 2021 23:38