flörtün veya sevgilinin kız kankası?

istisnasız hepsi mi aşırı itici ve pick me olur. mağara adamı diyebilirsiniz ama sevgilimin kız kankitosunu uzun zamandır aşırı kıskanıyordum ve müsaade etmedim görüşmelerine. bahsettikçe bile geriliyordum. tabi hemen kaç yıllık arkadaşıma (!) karışamazsın kardeşim o benim triplerine girdiği için direkt yol verdim. ben kadınla erkeğin çok çok yakın arkadaş olabileceğine asla inanmıyorum. normal arkadaş olabilir tabi ama belli bir sınırı var. başka bir kızı bu kadar yakınında tutması tehditten başka bişey oluşturmuyor benim için. hatta arttırıyorum direk red flag. sizce abartıyor muyum?

1. kaç senelik yakın erkek arkadaşım da sevgilisi izin vermediği için benimle görüşmeyi kesmişti. aramızda flörtün f'si, duygunun d'si yoktu hiç geçmemişti. arkadaşlarımın çoğu kadın ama birkaç tane yakın erkek arkadaşım da var, diğerlerinin sevgilileriyle de arkadaşım. zaten flörtöz bir insan olmadığım, mesafeli biri olduğum için şimdiye kadar hiç kıskanan olmamıştı şaşırdım ilk defa başıma gelince. neyse süslü ben üzüldüm açıkçası, bir de suçsuz yere öyle algılanmak daha da rahatsız etti. bence biraz sevgilinin arkadaşının tavırlarına bağlı, insan flört gibi bir şey varsa hisseder diye düşünüyorum. seni rahatsız eden bir şey yapmıyorsa ne gerek var, ama rahatsız eden hareketleri varsa sevgilinle konuşursun.

6 nisan 2023 23:27

2. Mağara kadını

7 nisan 2023 00:02

3. Mağara kadını.

Direk nedir ya? Evet direk.

7 nisan 2023 00:21

4. Bence de kadınla erkek yakın arkadaş olamaz. Tabi bazı istisnalar var a1 mesela mesafesini bilen biriymiş aynı şekilde senin sevgilin de mesafesini bilen biriyse arkadaş olmaları bu kadar sorun değil. Ama tecrübeme göre bazı kızlar var heryerden ilgi almak istiyorlar erkekle ayrı bir ilgileniyorlar mesela benim eski sevgilimin kız arkadaşı eski sevgilime evinde makyaj yapmak istemişti bu fazla mesela. Biz ayrıldık şuan birlikteler o ayrı bir konu. Ben sezmiştim hissetmiştim sıkıntı olduğunu ama eski sevgilim olan şrfsz  o benim sadece arkadaşım gibi ustaca manipüle etmişti. Yani bu konularda çok da masum düşünülmemesi gerektiğini düşünüyorum. Karşı tarafın ve sevgilinin tutumu önemli

7 nisan 2023 01:17

5. Direk ile direkt i ayırt edememek

7 nisan 2023 01:25

6. Ben de yakın kız arkadaşı olan erkeklerden uzak duruyorum, sevgilimin en yakın olduğu kız ben olmalıyım kimin ne düsündügü de umrumda degil

7 nisan 2023 03:06

7. Ben bunun biraz da kişilerin yaşlarıyla alakalı olduğunu düşünüyorum. Daha küçük yaştaki arkadaşlıklar daha tehlikeli olabiliyor

7 nisan 2023 07:22

8. En yakın arkadaşım erkek ve ne bir flört ne bir cinsel çekim ne bir duygu var. Sıfır hiç olmadı. Erkek kardeşim gibi bir şey. Sizin gibi yobaz  birisi yüzünden kaybetsem çok üzülürdüm.

7 nisan 2023 09:23

9. Doğru olani yapmissiniz. Ben de yakin arkadaslik olabilecegine asla inanmiyorum. Zaten erkekler yurudukleri ama reddedildikleri zaman arkadasliga ceviriyor o iliskiyi cok asik olduklari bir kiz degilse. Etrafimda da gordum. Basta yuruyen cocuklar sonra kizlarla arkadas kaldi. Simdi iki tarafin da sevgilisi var ama gecmisi bilmiyorlar ama ben biliyorum :/ yine bir arkadasimiz sevgilisinden ayrilinca cok yakin erkek arkadasi iki tarafi da tanimasina ragmen kiza yurudu. Kiz da ilgi gosterdi ama sadece kafa dagitmak icin. Ikisi de ayri sacmalik. Hicbiriyle gorusmuyorum. Haklisiniz. Cevreden de internetten de cok ornek gordum boyle.

7 nisan 2023 09:50