flört etmeyi bilmiyorum bana yardımcı olur musunuz?

süslüler merhaba. kendimle ilgili bilgi vereyim önce biraz. 26 yaşındayım iyi bir işim var mesleğimi çok seviyorum yakın zaman önce de çalıştığım yerden ayrılıp kendi ofisimi açtım. her zaman çok kariyer ve eğitim odaklıydım çocukken bile fazla olgun ve sorumluluk sahibiydim. o yüzden anne rolüne büründüğüm yıpratıcı iki ilişki yaşadım. sonra kitaptı videoydu terapiydi derken bu sınır koyamama fazla vericilik gibi problemlerimin çok ciddi bir kısmını çözdüm. yakın zamanda biriyle tanışma ihtimalim ortaya çıkınca eski sevgilimden sonra ilk defa (2 yıldır) kendime dönüp baktım. gördüğüm manzara hoşuma gitmedi. çok olmasa da kendimi salmışım kendime vakit ayırmak yerine çalışmayı tercih eder olmuşım. sosyal hayatım hobim yok. eskiden kitap okur bir şeyler araştırırdım en azından bir süredir onu da yapmıyorum. ot gibi ofise gidip geliyorum sadece. devamı yorumda

1. Bu durumun farkında değildim. Bu tanışma ihtimali ortaya çıkınca durup kendime baktım. Aslında öz değeri düşük bir insan da değilim ama sanki çok sıkıcı bir insanmışım gibi geldim kendi kendime. Kendimi o cıvıl cıvıl kızlarla karşılaştırıp eksik hissediyorum. Flört etmeyi de bilmiyorum. Bir insandan hoşlandıysam çok meraklı görünmemek için yok sayıyorum, soğuk davranıyorum. Ve gerçekten bunları bilerek yapmıyorum. Çekiniyorum aslında ama karşıdaki bunu ilgim yok olarak algılıyor haklı olarak. Şimdi bu benim için önemli bir mesela, tanışacağım insan uzaktan da olsa bildiğim iyi anlaşabileceğimi düşündüğüm bir insan. Ama ben gerçekten yeni tanışılan bi insanla ne konuşulur nasıl flört edilir bilmiyorum. Çok vaktinizi aldıysam özür dilerim. Tavsiyesi olanları dinlemeyi çok isterim🙏🏻

25 mart 2022 02:57

2. yani süslü çok genel sormuşsun ama kısaca gergin görünmemeni ve güleryüzlü olmanı tavsiye ederim. gerginlik biraz "ben bu buluşmaya aşırı değer veriyorum kötü geçerse çok üzülürüm" diye görülebiliyor, zaten siz gergin olursanız karşı taraf da rahat hissetmez. o yüzden önce rahatlamaya çalışın öylesine bir arkadaşınızla buluşacakmış gibi davranın. karşınızdakini tanımak için sorular sorun, bu herkesin çok hoşuna gider. mesela bir şey anlattı ama siz söyleyecek bi şey bulamadınız, o anlattığı şeyle ilgili bi detay sorun ordan konu uzar zaten. karşı tarafın gözlerinin içine bakın mutlaka dinlerken. espri yeteneğiniz iyiyse ortam rahatladıkça espri de yapabilirsiniz. böyle flört edilen dizi film video vs izleyip onları da analiz edebilirsiniz

25 mart 2022 09:20

3. Some oğlak Burcu problems

25 mart 2022 09:37

4. Çok teşekkür ederim a2

Hepsini dikkate alıcam. Normalde insanlarla iletişim kurmada bu kadar zorlanmıyorum ama haklısınız sanırım biraz kafamda büyüttüm. Öyle olunca da farklı davranıyorum

25 mart 2022 09:51

7. Galiba biraz oğlak burcunu araştırmam gerek🙈

25 mart 2022 15:00

8. Süslü haritani atsana merak ettim xjndmd soru amacindan sapiyo ama

26 mart 2022 00:04

9. A3 gece gece gezinirken yorumunu gördüm ve hemen altında da az önce yazısını... bayadır yorumlayabilecel birini arıyordum müsaitsen boşsan vs benimkine bakabilir misin 🥺

26 mart 2022 00:06

10. A5 full yorum istiyosan onu ücretli bakıyorum nsndnd bi kac bisi söyleyebilirim merak ettiğin bisi varsa

26 mart 2022 00:10