flört ettiğim kişinin yaş yüzünden şak fiye kesmesi aslında zaten pek de istemediği anlamına mı gelir ?

kuzenimin doğum gününde onun arkadaşlarının bir arkadaşı olan biriyle tanıştım. ortamdaki kişileri tanımıyordu sadece bir arkadaşı vardı, ben de kuzenimden başkasını tanımıyordum . o yüzden ikimiz bşr anda konuşmaya başladık. baya flört ettik o gece. instagramımdan ekledi. oradan birasz konuşup wptan ekleştik ertesi gün. sonra her gün konuşmaya başladık. 1 hafta sonra buluştuk. çok güzeldi. bu arada o 27 yaşında, ben de ona 24 yaşında olduğumu, 2. üniversite okuduğumu söylemiştim ama bu yalan, ben 20 yaşındayım. buluştuğumuzda da söylemedim ama öpüştük, el ele tutuştuk. ondan sonra yine her gün konuşmaca ve iki gün yine buluştuk. sonra plan yaptık. beni de evine davet etti. o da benim gibi sushi yapıyor. beraber sushi yapacaktık ve şarap içecektik. tm malzemeleri almış foto atmıştı. her şey iyiydi yani. ben de o akşam artık daha fazla şeyler olur diye yaşım hakkında yalan söylediğimi yazdım. bir anda buz gibi cevaplar vermeye başladı ve görüşmekten vazgeçtiğini yazdı. aradım neden diye. yalan söylemişsin bana bir kere, bunu kabul edemem dedi. yalan söylemeseydim eğer yaşımı, o zaman benimle görüşür buluşur muydun dedim. hayır çünkü 20 yaş benim için çok küçük dedi. iyi de yaşımı bilene kadar küçük olduğumu hissetmedi o kadar muhabbet ettik. ne farkı var ha 20 ha 24. bahane mi acaba

1. Bence bahane değil adam haklı

29 eylül 2023 11:41

2. Sadece yaş da değil ki yalan söylemişsin adama. O zamana kadar küçük olduğumu hissetmedi demişsin, max kendini olgun sanan 20 yaşındaki kız düşüncesi işte. Oturup bikaç saat sohbet ederken hissetmedi peki sen okula giderken staj ararken ödev yaparken ödev grubunla tartışırken ders çalışırken hissetmeyecek mi sanıyosun? 27 yaşındaki birinin hayatı ne kadar farklı hiç düşündün mü yoksa yaşını gizleyip ben çok olgunum aslında anlaşıyoduk diye kendini kandırmak sana yetiyo mu?

29 eylül 2023 11:44

3. sorun yalan soylemen suslu. belki yasini saklamasaydin yine de hoslanacakti olgun oldugunu dusunecekti ama boyle bir yalan sogutmaya yeter

29 eylül 2023 11:49

4. Şimdi erkeklerin geneli 10-20 yaş daha küçük aradığı için bahane gibi düşünmen normal ama gerçekten bu yaş farkını önemseyen erkekler de var. Bahane değil. Adamın yerinde olsam ben de bunu öğrenince görüşmek istemezdim ve inan çok fark eder. Sen bile bundan 4 5 yıl sonra 20 yaşındaki düşüncelerini toy bulacaksın

29 eylül 2023 11:52

5. Gelmez. Yalan söylemişsin. Adam da, helal olsun, düzgün biriymiş. Yat kalk dua et.

29 eylül 2023 12:22

6. Sorun yaşın değil yalan söylemiş olman

29 eylül 2023 12:46

7. 20 yasinda biri oldugun boyle bi yalan soyleyip ne yaptigini fark edememenden belli oluyor. Bu adami tebrik ederim, dogru olani yapmis. Ikiniz icin de.

29 eylül 2023 12:55

8. bir farki yoksa niye 24um dedin

29 eylül 2023 13:35

9. Senin yaşındakilere hazine bulmuş gibi atlarlar aslında. Adamın buna hassasiyeti varmış demek ki ve sanki sen bunu biliyormuşsun gibi yalan söylemişsin ilginç. Sonra dürüst olmaya çalışmışsın ama adam buna da eyvallah dememiş. Sınırları var demek ki helal olsun.

29 eylül 2023 14:06

10. Canım sen adamın telini ver bıde ben konuşim