flörtken ben sevgili olmam diyen erkege açık mı olmalıyım?

uzun süre flörtleşiyor yürüyor, arıyor,günaydın mesajlarına kadar vs.sizi bagladıgını dusununce de ben sevgili olmam,kimseye güvenemiyorum diye tatava yapmaya baslıyor..şu sıralar aldatılmasa bile aldatıldım artık kimseye güvenemem ,sevgili olamam kolay kolay diyen erkekler türedi.özellikle yas aralığı 20-22.yani üstü kapalı cinsellik yaşamak istedigini mi beyan ediyor? bazı hosuma giden şeyler var onlar olmazsa cinsellikte bill skarsfield olsa yine istemem.sizce bu sekılde yaklasan benımde yükseldigim erkeğe en basından söylemeli miyim? pazarlık eder gibi geliyor hosuma gitmiyor.ne yapmamız önerirsiniz?

1. Ay evet bunlar yeni türedi ya suslum, sadece 20 22 degil inan 35 yaşında bunu yapan da gordum. Sorumluluk almak istemiyor, bağ kurmak istemiyor, beklentiye girmeni istemiyor senle ve başka kadınlarla rahat sevişebilmek istiyor. Suslum eğer ilişki istiyorsan bir şekilde anlatmalısın sonra kırılan sen olrsun

29 eylül 2020 20:06

2. ya süslü son zamanlarda kiminle tanıstıysam hepsi aynı bahaneyi söylüyor.birisi benımle aynı fakultede oldugunu duyunca kızın adına soyadına kadar söyledi.baktım hala takipleşiyorlar.yani aldatsa kızla mı takipleşecek.yok en yakın arkadasıyla aldatılmış bilmem ne türk dizilerindeki gibi hikayede yazıyorlar.

29 eylül 2020 20:08