flörtleşmeyi nasıl kesiyorsunuz ?

biriyle tanıştınız flört olarak başladı diyelim. ama uymadığını fark ettiniz. yüz yuze de tekrar görüşmeyeceksiniz hani bakış,ses tonu kullanarak belli etme şansınız yok. mesajlaşırken yavas yavas sessizlesiyor musunuz yoksa açık açık ben kaçar mi diyorsunuz? bir terbiyesizligi olmadığı için yazdığına cevap vermemezlik yapmayayim ayip olur dedim. ama yazdıkça da devamı geliyor . biraz soğuk konustum gene attı etti ben de en son kestim artik konuşmayı cevap vermedim. ayıp mı?

1. Kesinlikle ghostlamam, bir bahane sunup veya gercegi soyleyip konusmayi bitirmek istedigimi soylerim

24 ekim 2021 09:29

2. uzun süre flört ettiysem ve karşımdakinin düzgün biri olduğunu düşünüyorsam açıklama yapıyorum. kısa süreli flörtse ve pek düzgün biri de değilse ghostluyorum.

24 ekim 2021 13:52

3. süslü aynı durumu defalarca yaşadım. karşımdakinin bir sorunu yok ancak asla kafa yapılarımız uyuşmadı. hep bir şekilde geç cevap vererek, soğuk yaparak yavaş yavaş aramı açıp konuşmayı kesiyordum. ama en sonuncuda düzgünce hislerimi açıkladım. senlik bir sorun yok, birbirimize uygun olmadığımızı düşünüyorum, konuşmayı keselim gibisinden asla kırıcı olmayan bir mesaj attım. ilk başta daha yeni yeni tanıyoruz birbirimizi zaman lazım falan diyerek ısrar etti. kabul etmeyince de ağzına geleni söylemeye küfür etmeye falan başladı. şok oldum cidden. zaten bu şahıstan sonra flört işinden de iyice soğudum. yani süslüm seni üzmesine izin verme de ne yaparsan yap. genelleme yapmak istemiyorum ama erkeklerin büyük bir çoğunluğu benim yazdığım gibi.

24 ekim 2021 13:55

4. Teşekkür ederim süslüler.

Evet ya sebep sununca da bazıları kuduruyor egoları kırılıyor istemedik diye.

24 ekim 2021 14:50

5. kız ne açıklama yapması ghostla geç. şu sik kırıklarını bu kadar düşünmeyin. ben bir kişiyle olmayacağımı anladığımda direkt cevap vermeyi kesiyorum, arayı yavaş yavaş soğutmak bile çok çaba gerektiriyor bence :d. ısrarla yazarsa da engelleyip geçiyorum. mis gibi kafam rahat.

25 ekim 2021 01:14

6. Baska bir soruda : flortum beni ghostladi cok uzgunum

A5: yaa suslumm bosver o serefsizi sen bunu kesinlikle haketmedinn insallah hakettigini bulurr

25 ekim 2021 01:19

7. a6 bu kıymetli input için teşekkürler ama sence benim herhangi birine "süslümmm" yazma ihtimalim var mı amk salağı :d

25 ekim 2021 01:23