flort döneminde yapılanlar aldatma sayılır mı, detay soruda?

3 aylık bir sevgilim var. telefonunda instagram hesabında biz sevgili olmadan 2 hafta önce internetten tanıştığı ve hiç görmediği bir kızla sexting içerikli mesajlarını gördüm. baya baya sexting yapmışlar açık acik yani. ama biz o dönem flört asamasindaydik ve o tarihten yaklaşık 2 hafta sonra sevgili olduk. daha sonra kızla hiç mesajlasmasi olmamış hatta kız tekrar o tarz icerikte konuşmak isteyince terslemiş sevgilisi olduğunu söylemiş falan, normal yazmanda sakınca yok ama bu şekilde konuşamam demiş. ama kız hala instagraminda ekli, çıkarmamış. sizce bu aldatma sayılır mı? ne yapmalıyım? yaşlarımız da küçük değil bu arada 35 ustuyuz. bu yasta tanımadığı kızla bunu yapması da soğuttu biraz ama bilemedim.

1. Bi zahmet çıkarsın artık yani seksting yaptığın kızla da normal arkadaş olup sohbet etmezsin yani

12 mayıs 2022 13:15

2. 35 40 yasindaki adam da boyle yapiyosa artik...bunlardan adam olmaz

12 mayıs 2022 13:20

3. midem bulanıyor bu tiplerden ya

12 mayıs 2022 13:20

4. insan sevgili olmayi 1 gunde kafasina koymaz bunun bir sureci vardir. 2 hafta sonra sevgili olduysaniz bu sexting yaptigi donemde de sizin o yolda oldugunuzu gosterir. Sevgiliniz sizi daha yakindan tanimaya, sizinle bir iliski kurmaya yogunlasmak yerine gitmis catir catir sexting yapmis. Yarin tekrar etmeyeceginin bir garantisi yok. Kiza da ego tatmini yapmis benim sevgilim var falan diye ama iki gun sonra cicim aylari biter veya bir tartirma vs olur ilk yazacagi yine o kiz olacaktir. Instadan da cikarmamis yani yedekte tutmus.

12 mayıs 2022 13:22

5. ay eğer troll değilse iyi mide varmış sizde okurken bile içim daraldı

12 mayıs 2022 13:38

6. kurgu zayıf kalmış. sana puanım 2 kanka

12 mayıs 2022 13:47

7. flörtken sevgili değilsiniz ve size bağlı veya sadık olmak zorunda değil. bu açıdan çok normal ve siz sevgili olduktan sonra kızı çıkarması gerekirdi, diyelim ki unuttu bu durumda kız mesaj atmış o zaman unflayabilirdi

12 mayıs 2022 13:47

8. süslü flört döneminde sadece sen varsın hayatımda demediyse aldatma sayılmaz bence. ama öyle dediyse bir daha güvenemezdim açıkçası.

12 mayıs 2022 14:39

9. azgın kart horoz bunu 20 li yaşlarda erkekler yapsa hadi neyse diyeceğim gençlik ateşi ama 35 yaşındaki koskoca herifin internette seksting yapması son derece iğrenç. üstelik kızıda hala instagramdan çıkarmamış, sizin yerinizde olsam asla güvenmem direkt şutlarım

12 mayıs 2022 14:47

10. Erkekler böyle maalesef size duygu beslese bize o dönem kesin bişey olmadığı için işini halletmiş kızla.

Benzeri başıma geldi gördüğümü ona söylemedim ama artık tam bir stalk ve şüphe delisiydşm kendime çok zarar verdiğimi görğnce ayrıldım

13 mayıs 2022 12:58