fondöten sürünce burnum pul pul oluyor neden oluyor bu?

kızlar başka bir nedenle dermatologa gitmiştim senin cildin yağlı demişti yani kurulduktan olduğunu düşünmüyorum. yine de yüzümü günde bir kere kuru ciltler için olan bir temizleyici ile yıkamaya başladım belki pullanma azalır diye, günde iki kere nemlendirici sürüyorum. akne problemim yok(gizlinot: sınav haftaları dışında :(). siyah nokta problemim de yok. acaba mevsimden dolayı cildim kurumuş olabilir mi? veya kullandığım bb krem den dolayı mı bu görüntü oluyor? makyaj bazı sürmüyorum.

1. Peeling mi yapmıyorsun süslü? Benim öyle olunca foreonun çakmaları varya onunla beraber yuz temızleyıcısı ıle burnumu temizliyorum pürüzsüz oluyor

28 şubat 2021 15:06

2. Yok yapmıyorum süslü. En kolay peeling yapma metodu nedir? Önceden yapıyordum ama fiziksel peeling yerine kimyasalın övündüğünü görünce vazgeçtim.

28 şubat 2021 15:10

3. Belki ölü deridir ama bence kuru kuru sürmeyin cildinize fondöteni hele mat bitişliyse, altına baz ya da hafif nemlendirici sürmeden kuru kuru uygulamayın bence. Çok kötü bir görüntü oluyor, sağlıklı duran cildi bile sağlıksız donuk gösteriyor zaten.

28 şubat 2021 15:12

4. A3 fondötenden once de cildime nemlendirici sürüyorum aslında. Peeling denemem gerek bence, ölü deri problemim var.

Peeling için ürün veya cihaz öneriniz var mı kızlar?

28 şubat 2021 15:14

5. Bu arada soruma cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim ikinize de :)

28 şubat 2021 15:15

6. Süslü peeling ben şu an yapmıyorum ben de araştırma aşamasındayım, düzgün bir peeling ürünü ama yüz için ipek keseler var ya da cildin hassas değilse vücut için olanından da banyoda burnuna hafif hafif onlardan kullan dairesel hareketlerle. Dermapeel markasıydı sanırım benimki.

28 şubat 2021 15:22

7. Burun üstü biraz daha pürüzsüz, böyle kaygan oluyor kullandıktan sonra.

28 şubat 2021 15:23

8. Süslü ben garnier saf ve temiz 3ü 1 aradayı kullanıyorum haftada 1. Yüz temizleme jelini de foreo gibi olan cihazla kullanıyorum. Kahve telvesi ile de çok güzel peeling oluyor. Bencede sorunun ölü deriler, yüz için ipek kese de yapabilirsin

28 şubat 2021 15:48

9. kahve telvesi inanılmaz güzel bir peeling süslü içtikten sonra türk kahvesi telvesini kullanabilirsin

28 şubat 2021 20:11

10. Cevapları şimdi gördüm kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Sizin dediklerinizi araştıracağım. İpek keseyi deneyeceğim :)

1 mart 2021 01:34