fotoğraflarda çirkin çıkıyorsak , çirkin miyizdir ?

evet kızlar aynada kendimizi güzel bulup fotoğrafta çirkinsek bu fotojenik değiliz mi demek , yoksa dümdüz çirkiniz diyebilir miyiz ?

1. Sorunun içinde cevabı var zaten .d normalde güzel ama fotoğrafta iyi çıkmıyosan fotojenik değilsindir, makyajın fotoğrafta güzel durmuyordur, ışık kötüdür vs

27 aralık 2019 01:50

2. Sanmıyorum süslü ama çok güzel değilsinizdir. Benden güzel olduğunu düşündüğüm bir arkadaşım ile fotoğraf çektirince ben daha güzel çıkabiliyorum. Herkes ama herkes bana fotojeniksin diyor yani artık bunu normalde çirkinim diye yorumlayacağım artık ya bu durum da çok üzücü.

27 aralık 2019 01:52

3. Çirkiniz diyemeyiz doğru ışık ve açı her şeydir afafsfa

Gün ışığı cam önü iyi bir ışıktır 1727272 farklı pozla açını da bulursan güzel çıkarsın

27 aralık 2019 01:52

4. Ya Harika tatlı cevaplarınız için teşekkür ederim . Bazen makyaj yapıyorum Ayman’ın karşısındaki kendimi izleyip ow bebeğim bugün muhteşem görünüyorsun kıps deyip kendime öpücükler atıyorum . Yolda yürürken araba camlarından kendimi seyrediyorum falan kdkdkala iş fotoğrafa gelince hağğsız mıyım diyen çocuk gibi çıkıyorum . Ne ön ne atla kamera kar etmiyor . Yüzümdeki hiçbir şey kendi yerinde değilmiş gibi . Cidden kendimi çirkin hissediyorum artık

27 aralık 2019 01:56

5. Diğer ünlüleri bilemem ama Kendall jennerın bazı anlık fotoğrafları malum bildiğiniz çirkin çıkıyor ve profesyonel çekilmiş fotoğraflarında muhteşem bir şey değil ama kızı canlı gören herkes güzelliğine hayran olduğunu, asla fotoğraflarla alakası olmadığını söylüyor.

27 aralık 2019 01:56

6. Yüz şekli ile ilgili olabilir mi acaba ya? Mesela arkadaşım çok zayıf benden aşırı zayıf ama yüzü fotoğraflarda hep tombul tarzında çıkıyor. Ben ilk o zaman anladım. Bazı insanların güzelliği fotoğraflara yansımıyor. Böyle çevremde birkaç kişi var. Ya da tam tersi yüzü küçücük esmer burun güzel gözler renkli falan aşırı güzel fakat fotoğraflarda kara kuru esmer bir kız çıkıyor.

27 aralık 2019 02:02

7. dümdüz çirkiniz diyebiliriz :')

27 aralık 2019 02:19

8. Ben arkadaşlarımdan övgü alırım genelde güzellikle ilgili (kendimi övmeye gelmedim bence ortalamayım) ama fotoğraflarda hep en kötü ben çıkarım bilemiyorum ben de :d

27 aralık 2019 02:28

9. oyle olsaydi bugune kadar kimsenin yuzume bakmamasi gerekirdi. etrafim tarafindan oldukca begenilen bir insanim, ama gercekten fotograflarin yuzde doksaninda korkunc cikiyorum ve bunu herkes soyluyor. ama cok guzel degilsinizdir diyen susluye hak veriyorum. asiri guzel birisi fotojenik olmasa dahi fotograflarda cirkin cikmiyor, olsa olsa daha siradan gorunuyor.

27 aralık 2019 07:13