fotoğraflarda gözlerin kayık çıkması?

bu durum sizde de oluyor mu? fotoğraflarda özellikle sol göz bebeğim içe doğru kayıyor. bunun bir hastalık olduğunu okuduğumu hatırlıyorum ama adını unuttum şu an. aranızda aynı durumu yaşayan ya da göz doktoru varsa bilgi almak isterim. şimdiden teşekkürler.

1. Ben de kendimde fark etmiştim, aynada normalim. Şehlayım heralde diye düşünüyodum aslında.

26 haziran 2019 16:24

2. Şaşı gibi mi oluyor süslü, eğer öyleyse şehla denir. Benim de öyle aynada falan normal görünüyor, başkalarına da soruyorum normal diyorlar ama fotoğrafta hafif kaymış gibi.

26 haziran 2019 16:25

3. Evet ben de başkalarına sorduğumda normal diyorlar ama bence fotoğraflarda sol gözüm hafif içerde kalıyor. Bence diyorum çünkü benden başkası fark etmiyor.

26 haziran 2019 16:36

4. Benim öyle süslü şehlayız galiba. Annem falan bebekken farketmiş keşke diyorum bir gösterseydiniz doktora. Dediğiniz gibi birisine söyleyince veya aynada bakınca belli olmuyor ama fotoğrafta bariz belli oluyor bence.

26 haziran 2019 16:42

5. Bende biraz göz tembelliği var, bence siz de bir baktırın belki ondan oluyordur. Gözlükle filan düzeltiliyor biraz ama ben takamıyorum o yüzden şehlalık rocks😬

26 haziran 2019 16:51

6. Evet şaşı gibi oluyor. Aynada benim gördüğüm normal, annem falan da normal olduğunu söylüyor. Sorun fotoğraflarda kayması.

26 haziran 2019 16:54

7. Göz yorgunluğundan olabileceğini duymuştum anonim 1. Zaten sürekli telefonla ilgileniyorum. Miyop da var, gözlük kullanmıyorum. Bunlar göz yorgunluğuna sebep olmuş olabilir. Doktora gideyim ben o zaman.

26 haziran 2019 16:57