futbolcu icardi hakkında ne düşünüyorsunuz susluler ?

ben bu adamın magazinsel yönünü hiç bilmiyordum. öğrenince  çok şaşırdım. türk erkekleri türk bir futbolcu veya başarısız bir futbolcu böyle şeylerle anılsa sizce bu kadar sevgi dolu yaklaşırlar mıydı? bu adama resmen tapıyorlar. bir de siz yakışıklı buluyor musunuz onu merak ettim. boş bi soru ama işte merak:d

1. ben yakışıklı buluyorum ve gülüşü çok güzel bence. bazı insanlar dümdüz güler - mesela ben- ama bu adam güldüğünde gözlerinin içi de gülüyor ve çok sempatik bir gülüşü var. Ben maçları da takip ettiğim için, bu adam ilk geldiğinde biraz magazine bakmıştım. takım arkadaşı ile wanda evliymiş ve aldatmışlar adamı. tabii bu magazine düşünce de icardi kötü adam ilan edilmiş - zaten öyle orası ayrı da- taraftarlar takımdan gitmesini istemişler, evinin önüne pankartlar asılmış, bir süre sonra da yedeğe düşmüş zaten. adam gol kralı olmasına rağmen nefret edilen biriymiş. bizdeki futbol sevgisi holigan kıvamında bu nedenle çok seviliyor ama bir yandan da şunu düşünüyorum bu aldatma olayları bizim ülkede, bizim takımda gerçekleşmedi, o nedenle bize ne adamın geçmişinden? gollerine, katkısına bak geç diyorum.

31 temmuz 2023 22:58

2. çok düzgün hayatları olmuyor bu futbolcuların zaten. bilmediğimiz daha neler neler var. wanda ile de açık ilişki yaşadıklarını düşünüyorum zaten.

31 temmuz 2023 23:01

3. Haklısın a1 süslü, ben işte bu adam Türkiye'de olsaydı ve aynı şeyi bir Türk kadınıyla yaşasaydı bizim holigan Türk erkekleri nasıl davranırdı diye düşünüyorum. Erkeğe sahip çıksalar bile Allah bilir kadına neler yapılırdı. a2 haklısın kim bilir Türkiye'de neler dönüyor da bilmiyoruz. Ben de açık ilişki yaşadıklarını düşünüyorum. Ama çok minnoş bi baba cidden bugün baya stalkladım da kızlarıyla ilişkisine bayıldım

31 temmuz 2023 23:08

4. wandanın eski kocasından 3 çocuğu daha var ve icardi hepsine birden babalık yapıyor aslında. çocuklarla epey arası iyi. sempatik birisi de galatasarayı da epey seviyor. wanda kendi kızlarının fotosunu benim küçük türklerim diye bile paylaştı. kendi ülkesinde hiç sevilmiyor wanda ama burada kötü yorum almıyor. icardi iyi futbolcu olduğu için erkekler kötü yorum yapmıyor. ama arjantinde epey yerden yere vuruluyor. 5 çocuklu kadınsın ne bu pozlar yazanı bile var skjgkgdhs

31 temmuz 2023 23:13

5. Evet süslü ya bugün bi video izledim, maxinin oğullarının da dövmesini yaptırmış icardi. Kimisi art niyetli bulmuş ama biraz yakından inceleyince samimi buldum ben de. wandadan çok seyma subası vibeı alıyorum ben, alakası yok gibi ama o hırsı vs öyle hissettirdi

31 temmuz 2023 23:18

6. Galatasaraylıyım.

adı ismet olsa fikirler değişirdi. bence kekonun teki. hastalık da vardır bunda.

31 temmuz 2023 23:21

7. wanda ama futbolcu menejeri aslında epey başarılı kadın hani şeyma gibi kocayla gündeme gelen boş bir kadın değil ama dikkat çekmek hoşuna gidiyor ve bence gereksiz bu.

31 temmuz 2023 23:22

8. Yakışıklılığın ucundan kıyısından geçmiyor bence. Tam keko tipi var.

31 temmuz 2023 23:25