göğüs tutucu bant öneriniz var mı? yapışkanlığı iyi olan?

kızlar 75c giyiyorum, memelerim hafif sarkık. yapışkanı iyi olan marka öneriniz var mı? trendyol yorumlarında bazıları hiç yapışmadığını söylemiş

1. Maalesef bu C ve D bedenlerde iyi tutan kaldıran bir şeye denk gelmedim trendyol'dakilerin çoğu da a ve b bedenler için işe yarar şeyler

25 temmuz 2022 12:51

2. Dün benzer soru sordum cevap gelmedi lol

Kim kardashian bu vücut bantlarından önce koli bandıyla bantlıyormuş o raddeye gelmek üzereyim :d beni tek tutan şey o meme bantlarını çıkartırken bile yara oluştu diyenler var. Koli bandı kim bilir ne yapar...

25 temmuz 2022 13:03

3. Aşkım İrem Aktulga paylaşmıştı meme bantları vs oradan bakabilirsiniz. Bir kaç model paylaşmıştı diye hatılıyorum. Hem bant, hem meme ucu kapama falan

25 temmuz 2022 13:10

4. Koli bandini rihannada duymuştum sanirim ben, ihtiyac duyduğumda öyle yapıyorum ben de, tutmayan yapismayan şeylere para vermeyin boşuna alin bir koli bandı isinizi görür, bu arada üstteki süslücüm yara falan da yapmıyor ya merak etme yavaş yavaş çekeceksin iste acımıyor da ama sürekli yapılırsa bilemiyorum yara yapar mi ben ara sıra kullanıyorum

25 temmuz 2022 13:31

5. yara bandina alerjisi olan bi insan olarak koli bandi memelerime neler yapar hayal bile edemiyorum.

boyle atraksiyonlara girecekseniz kolunuzda kucuk biyerde falan deneyin once diye uyarmaya geldim sadece.

25 temmuz 2022 14:10

6. ben trendyolmillanınkini kullanıyorum baya da memnununum bi şans ver istersen süslüm

25 temmuz 2022 14:20