göz altı kapatıcısını parmakla mı fırçayla mı süngerle mi uygulamalı?

corrector+göz altı kapatıcısı kullanıyorum ama bunları fırça ya da süngerle uygulamak daha iyi mi sonuç verir?siz nasıl uyguluyorsanız?fırça ve sünger öneriniz var mı?corrector paletinden çıkan fırçalar iyi midir?

1. Bu üründen ürüne değişen bir şey. Mesela mac prolongwear kalın yapılı bir ürün. az ürün çok kapatıcılık beklentiniz varsa bunun için fırça uygun. Ama mesela o gün hafif bir makyaj yapacaksınız ve yapısını biraz inceltmek istiyorsunuz diyelim o zaman beauty blender ile uygulamanız daha uygun. Yani ürünlere ve o an isteğe göre değişen bir durum. Kural yok illa fırça olmalı vs gibi.

Corrector paletlerinin içinden çıkan fırçalar genellikle ürünü bölgeye yerleştirmek için iyidir ama dağıtma işlemi için uygun değiller. İstisnalar vardır ama genellikle çok kullanışlı fırçalar çıkmıyor. Renk düzenleyici ürününüzü parmaklarınızla tampon yaparak pıt pıt şekilde gözaltına yerleştirip, öyle yedirmenizi öneririm.

Kapatıcı benim günlük makyajlarımda kullandığım bir makyaj malzemesi değil ama kullandığım zaman genellikle fırça tercih ediyorum.

4 şubat 2018 12:10

2. Kapatıcıyı parmakla uyguladığımda en iyi duruşu elde ediyorum. Parmaklar ürünü ısıtıyor, yapısını biraz inceltiyor ve bu sayede ciltle daha iyi bütünleşmesini sağlıyor bence. Ama fırça kullandığımda da sonuç aşırı farklı olmuyor. Ben zoeva 142 ve 110 numaralı fırçaları kullanıyorum kapatıcı için. Ecotools airbrush concealer brush da gayet iyi bir fırça. Bunun dışında, kendim kullanmadım ama, real techniques base shadow brush da kapatıcı için öneriliyor.

H&m süngeri sadece çizgilere fazla dolan ya da kalın duran kapatıcıları parmak ya da fırçayla uyguladıktan sonra bir kat üzerinden geçerek fazlasını almak için kullanıyorum:).

Corrector için ayrı bir fırçaya ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum. Göz altında kapatıcı için ne kullanıyorsanız ya da kullanacaksanız onunla uygulama yapabilirsiniz.

4 şubat 2018 12:40

3. Ben parmakla yayıyorum en son süngerle şöyle bi geçiyorum o yapaylığını alıyor. H m den aldığım süngeri kullanıyorum fiyat performans olarak gayet iyi

4 şubat 2018 12:59

4. teşekkürler herkese,sünger bana göre değilmiş demek ki :)

4 şubat 2018 20:32